PR CUAET
-
Так офіцер не буде опрацьовувати більше річної квоти з пула.
-
100% вы правы, по ходу у них вказивка не обрабатывать нашу программу была
-
Та при чем здесь правда. Есть понимание работы с данными. Как они дадут вам сроки если эта уникальная программа. Как я могу сказать за сколько времени я сварю суп если я его никогда не варила. Но это не значит что два года я даже картошку не начну чистить. Понятна разница между не знаю сколько это займет и не буду ничего делать. Мое решение не принимать факт что из 13500 выданных решений в 2024 году украинцам дали аж 367 мест.
-
До чого тут це? Ідея моїх смс заключаєтся в тому що окрім українців у них є сотні тисяч людей які теж чекають на документи, так довго, так неприємно але це не означає що до нас хтось гірше відноситься. Не подобається, подаєтесь по іншим програмам, як на мене це досить непоганий едвайс. Я так само як і ви телефоную в іміграційне відділення з запитами з приводу нашої програми.
-
То як воно зараз буде? квот наступного року 10 тисяч, лише за програмою 23, загалом 80 тисяч. Як воно буде, будемо 5 років чекати чи відмови ставити?
-
Надежда, вы попросили показать где написано - я вам прислал. Там черным по белому : «This can also take several weeks or even months. Unfortunately, we can’t give an exact time” А тайм трекере на сайте этой программы тоже нет. Агенты по телефону (официальные представители ircc) говорят то же самое. Это ваше решение просто принять это как факт или сопротивляться. Мне все равно в какую правду вы будете верить, честно.
-
Ви можете їм зателефонувати і пояснити все. Вони пришлють форму підписати що ви дійсно не отримали чеки та хтось має бути свідком підписати також. Відправити їм цю форму назад. Тоді вони пришлють ті чеки.
-
У громаді поширюють неправдиву інформацію та дають хибні поради українцям, які перебувають у Канаді за програмою CUAET. Це особливо стосується чоловіків, які не можуть поновити свої паспорти, оскільки Україна припинила консульське обслуговування чоловіків-громадян, що проживають за кордоном і які не оновили військово-облікові дані. Для таких чоловіків, чиї паспорти вже втратили чинність або скоро втратять, часто рекомендують подавати заяву на Temporary Resident Permit (TRP) — дозвіл на тимчасове проживання. При необхідності до цієї заяви можна додати прохання про отримання дозволу на роботу (work permit). Однак деякі консультанти помилково стверджують, що якщо чоловік мав дозвіл на роботу (work permit) на момент подання TRP, то він нібито автоматично зберігає статус worker (так званий maintained status) на час розгляду заяви. Така інформація є неправильною і вводить людей в оману. Подання заявки на TRP не надає статусу maintained. Подібна заявка вважається новою, а не продовженням наявного статусу. Таким чином, якщо ваш дозвіл на роботу закінчується, ви втрачаєте статус і право працювати, поки IRCC не схвалить TRP і дозвіл на роботу. Наприклад, якщо особа подає заявку на TRP 1 листопада 2024 року, а її паспорт втрачає чинність 1 грудня 2024 року, то після цієї дати статус тимчасового резидента буде втрачено. Така особа вважатиметься іноземним громадянином і більше не матиме права працювати. Вона зможе поновити роботу лише після схвалення TRP і нового дозволу на роботу. Наразі час розгляду TRP може становити від 10 місяців до року, і є ймовірність, що ці строки зростуть. Праця без відповідного дозволу в Канаді може негативно вплинути на вашу імміграційну історію, тому важливо уникати помилкових порад і ретельно перевіряти інформацію.
-
Проблема не в кількості офіцерів. Проблема в тому що по моїй думці наша програма на холді
-
Если вас не устраивает скорость рассмотрения заявок на вот этой странице www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification.html Под пунктом options while your application is being processed - ircc предложили вам подаваться на другие программы, на равне со всеми. Знаете сколько ранее люди ждали пр? Некоторые по 5 лет. Знаете сколько это стоило? Очень много. Знаете какие требования были к кандидатам? Загуглите. Люди с phd сидели около почтамта (потому что все было обычными письмами, без кабинетов ирсс) и почтальонов как манну небесную ждали, чтоб получить хоть какой-то апдейт. Перестаньте жаловаться. Надо ждать год, два, пять - ждите. Хотите быстрее - кучу разных стримов есть. Не нравится Канада - в мире еще 200+ других стран, выбирайте любую.