PR CUAET
-
User Екатерина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Скажіть будь ласка, якщо стаді перміт у дитини закінчується через рік, тоді ж і паспорт закінчується. На підставі чого я можу їй продовжити цей документ? І чи буде можливо це зробити в наступному році? Я так розумію послуга все рівно платна. То чому обовʼязково до 31.03.2025?
-
User Александр has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Николя has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Взагалі-то вони повинні були перевірити чи срок дії вашого паспорту достатній для покриття процесу піару да і доступ до ваших даних по work permitу в них теж має бути. Формальна рекомендація - пожовжуйте паспорт і подавайтеся на подовження WP
-
User Дмитрий Кановалов has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Татьяна Келлер has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Якщо ви робите замовлення у ATIP на ноутси( навіть якщо ви депендент аплікант маєте право) ,то консент ( дозвіл) надає ваш чоловік і паспорт його також. Консент надає та людина яка не робить запит ATIP але вказана у запиті і хоче отримати інформацію. Консент по простому це дозвіл на отримання вами ( бо ви робите запит на ноутси) інформації на іншу людину. Навіть якщо ви основний аплікант, а чоловік ваш депендент, все рівно він має дати дозвіл. Якщо потрібна інформація на неповнолітніх, то потрібен дозвіл від батька ( мати) який не заповнює запит ATIP на ноутси і відповідно копії паспортів( обох батьків і неповнолітнього) ❤️
-
Вітаю, можемо допомогти, напишіть в особисті
-
Вітаю, ми можемо з цим допомогти
-
Зазвичай без проблем. У консульстві без заяви Ви просто перевіряєте свою анкету, написання прізвищ, дати народження. Думаю, це взагалі не проблема.
-
User Николя has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дякую, дуже приємно таке чути)
-
Скажіть, будь ласка, в разі, коли паспорти вже, може бути більш коректно подати заявку на вп + візу з листом поясненням і окремо заявку на продовження ТРП+вп в письмовому вигляді. Знову ж питання: в заявці ж треба вказати, що з'явився паспорт, але хіба ми тоді можемо подавати тоді ми не відповідаємо умовам отримання трп?
-
Добрий день. Скажіть, будь ласка, що робити, куди писати чи дзвонити... Скасували слот, бо не змогла підтвердити - дія не авторизувала мене 😢
-
User Альбина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Артур has been kicked from the chat because this user is in spam list