PR CUAET
-
Доброго ранку, друзі та Вадим, може ви знаєте таку інформацію...бо в IRCC написала, але відповіді ще немає. Я подовжувала паспорт в Польщі для доньки (він наразі дійсний до червня 2025) і, відповідно, Лондонська віза і всі перміти до червня 2025 року. Думала самостійно зловити слот, не вийшло, з листопада за допомогою людей в Телеграмі, той самий результат. Є намір поїхати або знову в Польщу, або ризикнути в Україні зробити за 2 тижні. Щоб мати змогу в березні собі подовжити Ворк Перміт ще на 3 роки (мій наразі дійсний до 2026). А їй зробити запит на нову візу, і нові учнівську та робочу візи. І ось в чому полягає запитання: якщо віза до червня, ми будемо заїзжати (орієнтовно) в березні, то віза фактично на 2 місяці. Чи не виникнуть у нас проблеми з посадкою в літак в Польщі або в Торонто з іміграц.офіцером? Дякую велике за відповіді.
-
Теперь такое пишет☹️
-
Там не дуже було зрозуміло з їх відповіді але у листі було зазначено що недостатньо годин і недостатньо обов'язків
-
мне кажется, звучит вполне логично. Продлевать TRP такое себе занятие. Хочу дозвониться IRCC и спросить, что будет, когда срок TRP истечет. Останется ведь заявка на OWP.
-
Ні. Теж cаregiver з багаторічним досвідом. Тут у Канаді вже 2,5 роки офіційно працюю.
-
При подаче просто добавила следующие документы: - письма от банка/мобильного оператора/CRA на один и тот же адрес; - страховка на машину, где оба включены в неё; - айди с одинаковым адресом; - документ пдф с совместными фотографиями; Форму 5409 не заполняла, так как её на момент моей подачи еще не было в списках. На письмо с запросом подтвердить отношения готовила все те же документы плюс декларацию о совместной подаче налогов. Но так как через неделю получила eligibility, письмо оставила не отвеченным.
-
Так. Насправді, у роботодавця потрібно брати докладну виписку з назвою посади та перерахуванням усіх посадових обов'язків (аж до миття посуду)
-
Ми ще на подовження не подавали, вибачте Коли чоловіку змінювала деякі дані на цьому порталі то зайняло це десь місяці три або навіть більше
-
Є питання, цікаво як думає більшість, бо вище колись в переписці думки розбіглися. Чи впливає додавання документів( повторне, після вже один раз відкритого кейсу і вже доданих доків)- на затягування розгляду? Хтосьписав що в кінець черги аплікація іде.. цікаво було б знати чи це так. Бо є що додати ( 1 лист) але боязно що це пересуне апп. в кінець черги
-
вдруг узнаете что-то новое, напишите в чатике. Я думаю будет полезно многим! Спасибо! Лично знаю как минимум 10ток человек в подобном сосотоянии что я описал выше
-
Дай боже 🙏🏻🥹