PR CUAET
-
По логике вещей, если они не видят анкеты, потерянные из-за глюка их системы, то они должны были бы, при подтверждении саблимита от даты подачи и оплаты процесса (это они видят?!), просто запросить у людей новый пакет документов и рассматривать этой датой. Заявки то реально поданы! А не искать непонятно где и сколько. Ну это по логике, а как они будут решать эти проблемы - большой вопрос.
-
Доброго дня всім, мене звати Олена, тут новенька, я маю запитання. Питання такого характеру, на яку програму окрім гуманітарної можу подаватися, якщо: 1. Англійська 6 level Esl вчу тут 2.французька мова 3 level вчу тут 3. Живу в Онтаріо Торонто 4. Я магістр права наразі адвокат в Україні 5. 6 місяців тільки як приїхала 6. Owl продовжила до кінця 2027 7. Канадського досвіду роботи це не маю. Як я розумію, якщо підтягнути французьку можу піти по програмі-франкофон; Якщо по професії треба англійську на необхідному рівні. Подача на Express Entry не заважає подачі на гуманітарну програму. Мені треба знайти роботу пропрацювати рік підтягнути мови, але це час, який працює проти нас. Тож хотіла запитати вашої думки. Дякую за відповідь.
-
@OstapBosak Вітаю! Підкажіть будь-ласка, враховуючи що гуманітарна програма пішла в піке чи є сенс розглядати зараз інші провінції для отримання ПР і брати у вас консультацію на цю тему?
-
В мене це завжди було першою опцією. Я дуже стараюся розглянути всі інші варіанти (в тому числі інші провінції, чи наприклад рурал програми), і тільки якщо люди не хочуть/не можуть, я б говорив про гуманітарну. Більше того для багатьох гуманітарна, це не є чимось надійним, а більше "податися на що небуть, аби просто не чекати", і може повезе. Тому я з радістю вас проконсультую по всіх інших варіантах, навіть самих неймовірних, і з радістю буду вести ваш кейс там куди ви вирішите вирушати (якщо ви звісно захочете зі мною працювати)
-
Ребята, как Вы думаете, если податься на WP до 31 марта, его продлят до окончания старого паспорта на 7 мес. - до июЛя 2027. Но WP они дают то до 2028 года. Получив потом новый паспорт, можно ли потом по новому паспорту продлить оставшийся срок WPа до 2028 года?
-
Ага. Мої пересварились і поїхали в Україну до відкриття цієї програми. І таких дуже багато 😅