PR CUAET
-
Є провінційні платформи для подачі аплікації, але як правило, документи додаткові треба окремо подавати до кожного університету. Після подачі аплікації з централізованої платформи, кожний універ у себе створює для вас кабінет й може записати додаткові документи. Ці документи грузити себе на в кабінет універу.
-
вчора міністр імміграції Канади підтвердив на сьезде що програма возз'єднання сімей використовує квоту H & C а там вже більше 23 000 заяв які не розглянуті ще з родичами в Канаді, квота всього 10 000 на весь світ на цей рік, далі ще менше коротше немає ніякого сенсу полаваться на гуман трануб програму тільки гроші даремно витратите а шансів як виграти в грін карт лотерею ,
-
Ну її ще рано ж подавати.GST чомусь розраховане по квітень,а Carbon ні
-
Можна задати це автору цих слів. Думаю він знає ліпше ніж будь-хто в цьому чаті.
-
Мені треба проконсультуватися чи зможуть мені продовжити понад термін паспорту. Перший Work Permit в аеропорту мені видали на два роки.У мене паспорт і WP до 02.2026. Апоінтмент в консульство Едмонтоні на новий паспорт у квітні 2025. А кінцевий термін зараз як ми знаємо на продовження WP до кінця березня 2025. Підкажіть як поступити в даній ситуації.