PR CUAET
-
До кінця ваших ворк пермітів. Нам так видали новий для дитини.
-
Хто скільки чекав на новий ВП. Переживаю чи встигну отримати новий до закінчення старого.
-
З HELOC є нюанс. Якщо ви тільки оформили іпотеку і даунпеймент був менше 20% то оформити її буде важко чи взагалі неможливо.
-
Я подала 29 листопада. 6 січня в кабінеті з'явилося одобрення. Вчора пришлов поштою WP до 6 січня 2028. Старий був жо травня 2025.
-
Ні. Тільки члени родини
-
От на рахунок под копірку. Саме тому я готувала свій кейс сама бо не хотіла щоб він повторював ще чийсь інший. Далі, я вибачаюсь перед консультантами, але там така купа тонкощів що я їм не довіряю. Хочеш зробити щось вірно і не турбуватися що не зроблено помилок, чи мистпркзентейшена робі це сам. Тому я дала консультанту на перевірку лише фінальний лист.
-
Я б спробував ще раз підійти і пояснити через ракурс того що імміграції дуже непередбачувана. А вам потрібно ПР бо це можливість будувати тут майбутнє. Мій HR до прикладу казав мені що куди спішити в мене ВП більше двох років. Але після мого аргументованного спітчу що я хочу зробити ПР зараз документи були готові за декілька тижнів
-
Можу помилятись: з начитаного по чатах, здається банки видають heloc приблизно не більш, ніж на 80% від того, що людина внесла в тіло. Й припускаю, вони хочуть мати ці 20% від down payment на всякий пожарний.
-
User Диана has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Часто HR і власники нікуди не спішать. Аргументуйте що вам потрібно саме зараз і все вийде
-
Логіка така: в ворк перміті ви кажете, що на час expiry - ви покинете Канаду, відповідно вам страховка більше не потрібна з того дня. Я б на вашому місці просто сфокувулася б на подачі на новий ворк перміт - зробіть собі подушку поки є можливість до кінця березня, щоб потім не хвилюватися так сильно що піар затримується
-
Також телефонувати )
-
Підскажіть будь ласка, я маю WP до вересня 2025 року, який я отримала по туристичній візі ( не CUAET). З вересня 2024 року Канада завершила видачу НОВИХ пермітів для visitors. Чи можу я продовжити до 31 березня 2025р діючий WP. Паспорт і віза ті ж самі. Дякую.