PR CUAET
-
У вас дозапит був в серпні і після того тиша?
-
Підкажіть будь ласка щоб продовжити ворк перміт, треба одразу і на туристичну візу податись, бо її розглядають рік? На скільки ту візу дають, бо ворк перміт як я розумію продовжують на 3 роки, чи дадуть мені туристичну на 3 роки? Чи потрібно здавати медичний іспит? Як довго чекати на новий ворк перміт? Зараз я в Україні і здавала той мед іспит літом 2023 у Канаді. Віза до 2026 року як і ворк перміт.
-
Навіщо проколювати паспорт, якщо він дійсний? Адже віза не повинна бути довша за паспорт. Ви маєте право мати на руках 2 діючі паспорти. Чи я чогось не зрозуміла у Вашій ситуації?
-
Якщо у вас всього два паспорти, не проколюйте їх — вони залишаться дійсними до закінчення строку.
-
7 років тому телефонував з цього питання до посольства Канади в Києві. Відповідь була, що віза не буде дійсною, потрібно відкривати нову. Таке, наскільки мені відомо, проходить у США.
-
Н&С має вимогу не мати подвійне громадянство?
-
Так буває. Буває, що немає можливості повернутися в жодну з країн громадянства. Але все це треба обгрунтувати й правильно подати в кейсі
-
А вы думаете ГУР на билбордах списки своей резидентуры печатает?:) Не будьте наивны. Если не было связей - берите справки у СБУ и ФСБ, а дальше доказывайте IRCC & CBSA что эти справки специально не напечатали. Но есть что есть.
-
З двома громадянством на гуманітарну… це як
-
Повторюю питання: Н&С має вимогу не мати подвійне громадянство?
-
Наличие второго гражданства осложняет аргументацию аргументов. Вам придётся исключать не только Украину, но и все другие страны, доказывая что из всех доступных мест вам просто очень нужно исключение.
-
‼️‼️‼️ Досить флуду. Богдана дала відповідь на запитання. Тут викладаємо факти відмов.