PR CUAET
-
Radzh [8011479528] попереджений (1 з 3). Причина: - в гілку флуд
-
Перше звучить досить реалістично: багато хто може йти по економічній, просто лінощі включає і подає на НС. Бо: мова, освіта, докази. Тому радимо критично оцінювати свій кейс, а не йти «за трендом» як багато робили в другий половині 2023-першій половині 2024 рр
-
Скажите, пожалуйста, а есть такой вариант? Если сначала подались по программе воссоединения семьи, но срок рассмотрения очень большой, а уже в следующем году у мужа заканчивается паспорт и продлить его нет возможности, можно после это податься на беженство, чтобы легально была возможность здесь находиться (я понимаю, что программа по воссоединению семьи для нас тогда будет закрыта)?
-
Рассказали про отказ в гуманитарке, если мне соврали, то и я вру. Сразу 3 причины отказа, семья с 2 детьми с оккупированной территории. Причины- могут податься по эконом программе, вторая-из Канады никто не гонит пока опасно , идет война и есть статус защиты, третью не помню.Рассказ клиентки.
-
Для цього і створений цей чат і ще десятки тисяч ресурсів : читайте, набирайтеся знань. Багато то робить ? Ні. Кого це проблема консультанта чи апліканта?
-
а есть в открытом доступевсе эти пункты? А то я видела 2 минуту в чужом телефоне
-
Так і має бути.
-
она показывала, там прям пункты причин , по каким отказали, отмечены были.
-
Шановні адміни, а чому того, що я написав, немає в гілці FLOOD ? Причина яка?
-
Спробуйте перевірити ще по цій [email protected] Як що я не помиляюся (слот 31.01.25) Вам підтвердження повинні приходити 01.01.25 , 24.01.25, 28.01.25
-
‼️ Не перетворюємо гілку у флуд Лише відмови, без «а пагаваріть», будь ласка. У фулл решта або відповідну гілку
-
Якось не реалістично виглядає отримання ПР по цій програмі...(((
-
Тут у чаті дивитися про це. Майже кожного дня детальний алгоритм хтось описує. Кожного дня, окрім п'ятниці та суботи, виставляють нові слоти на липень (якщо не помиляюся, або серпень) опівночі за київським часом. На тому пристрої, з якого ловите слот, також потрібно перевести часовий пояс на Київ, бо інакше ви не побачите нових слотів. Дуже рідко можуть з'являтися поодинокі слоти на інші місяці (ті, що перед липнем), але їх упіймати майже не можливо, хіба, що весь час сидіти на сайті і постійно то моніторити. Для більш детальної інформації скористайтеся пошуком по цій гілці чату. Реально тут дууууууже багато корисних і робочих рекомендацій щодо вашого питання.
-
Obtaining a HELOC (Home Equity Line of Credit) can be challenging, especially if you are retired. Lenders typically require proof of stable employment and sufficient income to qualify. For this reason, it’s a good idea to secure a HELOC a few years before retiring, while you still meet these qualifications. One advantage of a HELOC is that its interest is simple, not compounded, which can make it more cost-effective than other options. However, lenders usually require your loan-to-value (LTV) ratio—calculated by dividing your mortgage amount by your home’s value—to be less than 80%. If you manage your spending wisely, a HELOC often costs less than a reverse mortgage, making it a more affordable solution for accessing your home equity in retirement.