PR CUAET
-
Чи є робота для Apprentice HVAC Technician на PE и NL підкажіть будь ласка може хтось знає?
-
Я також подавала в Wealthsimple. Проста, зрозуміла і безкоштовно. По бажанню можна заплатити від 1 долара вдячність за програму , буде така опція :) Як я писала вище - головне знати за що ви можете отримати повернення і що потрібно подавати 👌
-
Доброго дня всім шукаю роботу на позицію Apprentice HVAC Technician або суміжну по Teer 2, Noc 72402, підкажіть може тут є схожі кейси є рік досвіду роботи в Канаді та 3 на судах, на цій позиції.
-
Якщо вам важливо отримати довідку швидко заплатіть 80 доларів за терміновість і в консульстві отримайте довідку протягом години
-
Як же тоді бронювати?
-
Щиро вдячна!
-
Ці слоти були доступні минулої п'ятниці, правда менше хвилини кожен:
-
Запропонуйте будь ласка імміграційного консультанта з Atlantique, NL, PE
-
Можна подаватись у будь-якій країні
-
www.canada.ca/en/services/benefits/publicpensions/cpp/old-age-security.html www.canada.ca/en/services/benefits/publicpensions/cpp/old-age-security/guaranteed-income-supplement.html Есть ещё Old Age Security (даже если совсем не работал, но жил в Канаде) и Guaranteed Income Supplement (для малоимущих)
-
Можно вас спитати у приватних повідомленнях щодо вказування в анкетні на пр аутизму дитини? Я просто переживаю як саме треба писати і які будуть наслідки. Чи ви отримали пр?
-
Если вы оформили паспорт в Украине, можно написать заявление в консульстве Канады на его доставку из Украины в Канаду. Если вы оформляли паспорт в консульстве Украины в другой стране, то пересылать в Канаду его не будут. Можно дождаться когда его вернут в Украину за невостребованностью, потом уже писать в консульстве заявление на пересылку из Украины.