PR CUAET
-
Чи достовірна це інформація, хтось знає?
-
youtu.be/w50ywob4vzU?si=RlYbmEBqhQnw9m_Y
-
Ситуация у меня такая. Когда получили полтверждение емейлом про ВП, там писалось сдать биометрию, а про медицину написано было, что не надо, если потребуется, нас с мужем известят. Ничего больше и не приходило. Кто-то сталкивался с подобным? В анкете есть вопрос про медицину, написала - нет. Нам было по 67 лет.
-
Можна спочатку ворк перміт, а потім вже на візу, якщо ви хочете мати можливість виїхати з Канади і повернутися (туризм, відрядження і тд)
-
Мо субʼєктивна думка (можу помилятися), що на візу в паспорті ми подаємо на підставі дійсного WP. На YouTube, я десь бачив покрокове пояснення на ук.мові… Спробуйте загуглити.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо є віза по CUAET і дійсний ворк перміт до кінця дії першого паспорту (дійсний до кінця 2026 р.) і через тиждень отримаю новий закордонний паспорт чи потрібно наново подаватися на візу для нового паспорту щоб продовжити ворк перміт? Дякую за відповідь.
-
Похожая ситуация и у нас..мы прошли длительный процесс подготовки документов по спонсорству. Потом была анонсирована программа для украинцев. Проще, ничего не надо доказывать. Возможно, будем подаваться по спонсорству..пока еще не теряем надежду. Биометрию сдала в мае. Время еще есть.
-
Доброго вечора. Таке питання. Подалася на продовлення WP у березні 2023 на себе та сина, у жовтні погодили продовження, син свій отримав в паперовому виді, а мого ще не має. Телефонувала, довго чекала і кажуть чекайте. Може в когось була така ситуація, дайте раду куди звертались. Дякую
-
Дякую
-
Мені потрібно постійно виїжджати та в’їжджати за кордон по роботі (не канадській). Віза закінчується у жовтні 2025 року. Work permit діє до 2027 року. Очікую на PR, але, схоже, цей процес затягнеться на невизначений термін.
-
Можете посоветовать как записать в консульство Украины в Оттаве, я вообще консульство вижу только в Торонто и едмонтон, но знаю что в Оттаве есть. Как ловить слоты? Подалась в лист ожидания, пришёл имейл что ждите
-
Теж задавала це питання тут, на жаль відповіді так і не отримала, залишилось дочекатись відповіді від Консульства…🤷♀️
-
Фотография для продления WP должна быть сделана в фотостудии в соответствии со всеми требованиями, или можно с телефона? Сильно важно?
-
Доброго вечора, якщо хтось може підказати на рахунок довідки про несудимість з України . Минулого року у квітні робив через дію, але до подачі документів на РR немав можливості на той момент , зараз активно почав збирати все заново , чи має термін дії довідка про несудимість ? Маю на увазі, чи можу прикріпити довідку , якій вже майже рік , оскільки у новому зразку , який зараз робиться через дію чітко вказано, що довідка не підлягає для консульської легалізації, чи це не стосується подачі для PR?
-
Наче як писали що виїзні сесії бувають раз на півроку. Тож мабуть десь весною буде наступна. Але це не є точною інформацією.