PR CUAET
-
Нарешті!!!) Я отримала свій Study Permit для навчання в коледжі🥳🥳🥳🥳Чекала рівно 2 місяці
-
В Эдмонтоне требуют показать резерв обновленный текущим днем. Очень рекомендую обновить свои данные по проживанию в Канаде в своем банке, когда будете авторизоваться через банк, он подтянет актуальный адрес и у вас не будет проблем с обновлением этой информации. В дии можно посмотреть ваш статус, если на обліку то такой же он будет после установки резерв +.
-
Привет всем. Есть вопросик,может кто-то сталкивался с такой проблемой? Уехал из Украини давно,универ закончил но диплом не забрал с универа. В университете сказали,что нужно подписывать обходной лист и все прочее! Можно как-то восстановить его или обойтись без всего этого? Спасибо за информацию)
-
Ми теж подались 18 грудня і вже 26 паспорт був виготовлений
-
В Facebook есть группа
-
Зараз погортала на кілька цифр назад від мого коду і бачу багато паспортів виготовлено 26 грудня, персоналізація 25. В один день подавались з різницею в кілька годин 🤷♀️ Але більшість в очікуванні 🥲
-
Можливо, хтось стикався із цим. При спробі замовити ATIP вибираю персональна інформація, тоді підтверджую, що маю підготовлені документи, після цього у переліку вибираю IRCC і постійно бачу цю помилку. Це проблема на їх стороні чи потрібно міняти браузер/пристрій? Роблю це вперше, зареєстрував акаунт сьогодні ввечері.
-
Мені так сказала консул. В мене було 3 подачі - 15 листопада і 4,6 грудня. І вона сказала, щоб я не проплачувати нічого, бо не приймуть заяву
-
Я не хотіла, щоб мені CRA щось платила, я писала про перерахунок сплачених податків
-
Англійська та Французька мова спілкування. Ви можете самі знайти хто буде вас представляти і розмовляти з вами разом
-
Рада за вас, но не від щирого серця🤣🤣🤣🤣