PR CUAET
-
Готовий із 2022р. Так, опція є. Вони вже один раз мене обдурили, прийняли заявку на доставку до 23 квітня 2024р, а потім сказали що не пришлють бо заявку надіслали в Україну після 23 квітня! 🤬🤬🤬
-
Ви можете кментувати ваші думки про мою ситуацію прямо в чаті. Думаю всім цікаво( якщо це по темі). Відповідь на ваше питання- виклбчення з правил на основі бест інтерест оф чайлд( у дитини інвалідність). Саме тому я поки що не маю змоги працювати і тому ми не проходимо по іншим програмам, ге набираємо балів ( зараз у нас працює лише чоловік) щодо працевлаштування в Канаді- планую але все завязано саме на отриманні Пр яке розвяже мені руки в плані професійного росту і роботи в Канаді. Курси англ пройшла. Тобто не сиджу- чекаю» на блюдечці» . Просто у нас специфісна ситуація. Саме виняток.
-
Скажіть будь ласка по Оттаві в котрій годині зʼявляються слоти ?
-
Будь ласка, завжди раді допомогти 😉
-
В законе нет ни чего про BoC. Есть рекомендации для офицеров, какими суждениями ему рекомендуется руководствоваться в приминении закона на практике, есть судебная практика где явно указывалось что при принятии решения этот фактор судом считается весомым и РЕКОМЕНДУЕТ офису пересмотреть своё решение. Рекомендует! А не требует, т.к. в законе ни чего об этом нет.
-
Доказательная( з ваших слів) база, потрвбна якщо відмовляють по гум, отам і готуються ссилки на закони, посилання на них і аргументація власним кейсом цих доказів. Це ви пишете уже про кейс біденства, коли як останній ганс, готують всі докази і ссилки на закони і аргументацію їх саме доводять кожним посиланням. Це вже не прохання а тактика « захисту» при відмові- те що ви описуєте
-
Добрий день, перечитала багато інфи, але на жаль не змогла знайти повної відповіді на моє запитання, то ж може хто зможе підказати по пунктам) Питання от в чому. Паспорт вже виготовлений в Україні лежить, хочу оформити DHL на адресу свою. Як це правильно зробити? 🙏