PR CUAET
-
Бачу. Чергове покращення
-
Добрый вечер.Кто знает что писать после -рахунок у компании DHL
-
Спасибо за ответ! А как вы этот документ назвали и в какой раздел прикрепили?
-
Доброго вечора. Скажіть будь ласка хто мав досвід продовження паспорту дитині у Едмонтоні, які черги, як приймають, чи потрібно рано приїжджати? Дякую
-
Хіба? JAF дещо змінили, так
-
Я так понимаю, что там три варианта даётся заполнить, и в нашем случае квитанция. Номер квитанции надо вписать. Я правильно понимаю?
-
Дуже дякую за відповідь❤️, не помітила, що його забанили. А що таке Афідетив, перепрошую, якщо питання вже було/глупе/чи ще щось)
-
Доброго вечора спільнота. Таке питання, паспорт виготовлений для дитина, але я знаю, що це час його привезти з України. У нас закінчується study permit, ми можемо його продовжити якщо будемо мати копію паспорта. Хтось стикався щоб отримати копію паспорта через консульство? Дякую
-
Податися ви можете і після,на підставі вашого WP,але до закінчення його VR.
-
Добрий вечір. Потрібна порада. Паспорт закінчується в жовтні. Що краще зробити: замовити новий паспорт зараз чи продовжити старий за два місяці до закінчення і потім продовжувати WP на загальних умовах? Розумію, що новий паспорт не встигне прийти до 31 березня.
-
І ще питання Personal history це теж саме що submission letter? Чи це різні документи?
-
Позитивне рішення?
-
Афідевіт (Affidavit) – це письмова заява, зроблена під присягою перед уповноваженою особою (нотаріусом, комісаром присяги або міграційним консультантом/адвокатом), у якій особа підтверджує правдивість викладеної інформації. Афідевіт використовується як офіційний доказ у правових та адміністративних справах. Часто в НС кейсах аплікантом може надатися «прямим текстом від 1к і особи» (без втручання консультантів) текст, емоційний - наприклад смерть про родича, руйнування житла ракетою, досвід виживання під час окупації, можливо з фото - і цей «лист» засвідчується спеціалістом як такий, що відповідає дійсності. Цей лист має назву афідевіт і надається разом з іншими документами до НС аплікації