PR CUAET
-
Чекати 0.5 - 5 місяців Як відстежувати - в закріплених повідомленнях цього чату є.
-
Цікаво як таке виникло, чи у вас 2 різні паспорти з різною транслитерацією?
-
Тут купа людей з першого тижня листопада без еліджибіліті, тому все погано 😆😆
-
Дякую! GDP per capita показало б цікавішу статистику на 1 людину.
-
Підскажіть, будь ласка, щодо дитячих VISITOR records (VR). 1) Їх потрібно подовжити теж до 31 березня 2025 року, чи можна це зробити в будь-який момент (але головне, щоб зробити це до закінчення дійсного VR)? 2) VR подовжують теж до трьох років? 3) Чи потрібно дитині 12 років робити крім VR ще й Study Permit? Дякую
-
Вы сегодня проверяли сайт - что то поменялось? Я уже не стала тянуть и в поле для того дополнительного документа загрузила письмо, что ребенок учится в начальной школе, поэтому согласно официального сайта письмо Pal/tal не нужно.
-
Не звернули вчасно увагу, бо це написання імен батьків, у них немає закордонних паспортів, і паспорт книжечки, тож єдиної транслітерації не знаємо.
-
А Вы на что именно сейчас подаете? На ворк пермит сначала? Если на ворк пермит - там доходы и не требуются…
-
Я понимаю вашу ситуацию и уже давно узнала этот момент) К сожалению так нельзя, в Квебеке просто ничего не бывает. Я видела в группе что в начале декабря вы отправили документы на сертификат в МиФи. Я тоже К сожалению, остается пока продолжать ворк пермит, и может наблюдать последующие 6-7 мес, получит ли кто-то наконец final decision с Квебеке. Если нет, есть смысл подаваться на другие программы… лично мое мнение.
-
Тим Біл ше багато повідомлень саме по назві університету є інформація по скидках умовах і т д ,
-
Цю заяву на Торонто заповнювати?Щиро дякую,хто дасть пораду
-
А що вам дасть провінція? Хто знає той відповість