PR CUAET
-
“Привіт! Я таргетолог-початківець Валентина 🙋♀️ Шукаю бізнеси, які хочуть залучити більше клієнтів через рекламу в соцмережах 📈. Готова запустити для вас рекламу за доступною ціною, адже для мене важливий досвід і ваш результат. А для перших клієнтів пропоную зробити тестовий запуск абсолютно безкоштовно! Пишіть у приват — обговоримо деталі!”
-
Вже на 18.07 все розібрали? Бо сірим світиться по тій схемі з переводом часу на Казахстан
-
А внутрішні українські паспорти (ID) потрібні на федеральному етапі?Зовсім заплуталась.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка-намагаюсь заповнити аплікацію на продовження або отримання візітор рекордс для доньки. Їй 16років, в опитувальнику є питання-чи коли небуть здавали біометрію на вʼїзд в Канаду? Відповідаю що ні. То ж мається на увазі дитина чи здавала, я ж від її імені заповнюю аплікацію. Коли заповнювали аплікацію на візу в Канаду в 2022, донці було 14 років. Звісно не здавали. Зараз В підсумку є суми Візітор рекордс-100 Біометрія-85. І виникає питання-треба все ж таки здавати біометрію дитині? Чи я помиляюсь? Чи може на питання відповідати що здавала, я як мати? Якщо хтось знає-підкажіть будь ласка.
-
Вы лучше проконсультируйтесь с иммиграционным консультантом, потому что читала где-то ответ консультанта что паспорт должен быть годен больше чем 6 месяцев еще на момент вынесения решения по ПР, иначе не дадут сам ПР, там вроде можно временный статус оформить ,если паспорт истекает и нет ворк пермита соответсвенно, но эти нюансы я не запомнила потому как не актуально на данный момент , пока у вас есть время еще , то лучше заранее это узнать как делать и что делать у профессионала
-
Здравствуйте , у меня даже не показывает месяцы , не подскажете что это может быть ?
-
На 18.07 хтось бачить вільні години в Торонто чи Оттаву?
-
Почему не показывает месяцы и дати ?