PR CUAET
-
Що ви саме писали в листі?
-
Підкажіть хто вже здавав біометрію і сам без консультанта це робив Чи видно в акаунті інформацію що біометрія отримана? І як це має виглядати Бо ми з консультантом подавалися, і щось мені здається, що не дуже з добросовісим
-
Дуже дякую 🙏 Пішов читати 🙌
-
Хтось тут від мне у чаті бачив хоть раз, що я роблю слоти і рекламувала їх тут у чаті??Я більшість людей з цього чату допомогла безкоштовно. Писала листи за пільгові сімʼї і тд. А все останнє - моє діло. Більше ще скажу, що я працюю офіційно у агенції. Де всі замовляють довідки про несудимість, поновлення документів, свідоцтва, ворк перміт, візітор рекорд, переклади з апостилем, подача на півроку і тд. В тому числі там є і слоти. То і шо тепер ??? І більшість з цього чату клієнти цієї агенції і що????
-
Як вище зазначено Antik, окремі pdf-форми не треба підписувати. Ви підписуєте всю апплікацію.
-
Чи валідна ваша біометрія, можна подивитися тут: onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/extapp/bioStatusQuery
-
01.12.2023 submit, подача через консультанта, чекала дуже довго AOR та запит на біометрію (все сплачено заздалегідь) , всі грудневі отримували в липні- серпні ,я чекала в вересні почала переписку зі своїм консультантом і в листопаді!!!! ми вияснили, що в липні я також отримала запит на біометрію і отримала довгоочікуваний AOR .... теж здавалось , що буде 3 роки , але ж IRCC зробили все , як має бути і разом з іншими грудневими аплікаціями. Тож , тепер слідкуючи за своєю справою і листуванням самостійно. Ділюсь своїм "досвідом", можливо він буде корисний для когось.