PR CUAET
-
-
Якщо подаєтеся на стаді перміт - то так - треба прикріпити довіжку зі школи (написану в довільній формі).
-
от на це мені схоже останні дні, бо зявляються якісь одиночні екопри, деякі потім зникають, може це, щоб збити напругу шпіони від ірсс постять )) теж не повірю, поки хтось з цієї групи не отримає
-
Зломану ногу можна лікувати наклавши гіпс, чи чекати .....може сама пройде.... Дуже дивна позиція нічого не робити і тільки чекати.
-
записалась на слот в консульство запис на 11.07.2025 09:40 На сайті e consul там де зверніть увагу не пише повідомлення що запис є Замовлені послуги теж немає А там де натискаєш кнопку запис на візит світиться запис та його номер Відпишіть у кого так само🙏 Чи можливо хтось щось знає
-
Подскажите пожалуйста. Что-то не могу разобраться, мы прилетели в 23 году, в том году я подала на себя и на мужа первую нулевую декларацию. У меня есть cra кабинет,у мужа нету. Сегодня пришло на почту мужу что он не зарегистрирован в cra. Это вообще обязательно делать? Я пробую его зарегистрировать но пишет ошибку
-
AOR вже не 12 місяців 🥲
-
Если на стади пермит - да
-
Я впевнена, що так і є. Саме тому в інтернеті майже неможливо знайти випадки відмов. Бо люди зазвичай скиглили б на всіх форумах, коли їм несправедливо відмовляють. Проте за рік досліджень я знайшла лиш поодинокі згадування, й ті доволі mild, в яких є певна провина апліканта. Майже нема інформації про pfl, індивідуальні критерії с-чека, майже нема обговорень мандамусів. Але зважаючи на те, як часто міграційні офіцери помиляються і чинять якийсь крінж, я відмовляюсь вірити, що всієї цієї інформації просто ніколи не існувало. Я впевнена, її чистять