PR CUAET
-
Подача: 01.12.2023р. АОР та запит на біометрію :10.07.2024р. Здали біо.:14.07.2024р. До запит мілітарі: 24.01.2025р. Підкажіть будь ласка , чи потрібно завіряти нотаріально переклад військового квитка? На перекладі стоїть печатка та штамп українського бюро перекладів. Дякую за відповідь 🙏. Всім якнайшвидшого просування справ !!!
-
В мене збереглися зв’язки з керівництвом звідти, я поки ще не знаю наскільки вони будуть готові підіймати папери з минулого, але саму стратегію зрозуміла
-
Не зовсім, але дякую
-
Підкажіть будь ласка, якщо у сина (4 роки) закінчується паспорт в березні, плануємо їхати у Едмонтон продовжувати, бо навіть слот поки не зловила((( і потім подати його на новий перміт. Якщо перміт будуть розглядати довго, як буде із медікал іншуранс? В нього вона закінчиться так само як паспорт і відповідно перміт. Я не зможу йому оформити іншуранс допоки новий перміт прийде? (Ми (батьки) обидва працюємо, в тата від роботи теж є бенефіти) Alberta
-
І так у всіх? У моїх знайомих, біо немає тільки у мене. У 2023 один раз чула про це теж. Є спільні риси, і є з них виключення. Наприклад, усім приходить пре аривал, а потім фд через декілька днів. А я знаю кому прийшло фд, а потім через тиждень пре аривал, а я після пре аривал чекала пів року до фд. І це все виключення від більшості. Ось сьогодні по продовженню вп запросили мілітарі, це виключення, але для нього вже ні. І він теж тепер буде писати, що це нічого не значить. Я поздоровляю Вас, дуже вчора була за вас рада, Ірина. Щоб тепер картки швидко отримали, бо теж бувають виключення.
-
На початку січня
-
Щоб продовжити термін дії паспорта, слот ловити не потрібно. Тому нехай знайома їде в консульство, там в живій черзі в той же день продовжать. Тільки нехай спочатку вона зайде на офіційний сайт того консульства, куди планує звертатися, і прочитає, що саме треба мати з собою для продовження, а також з певного віку дитини її потрібно брати теж в консульство, здається. Це все детально описано на сайтах кожного консульства в розділі "Паспортні дії" і далі обрати пункт "Продовження терміну дії закордонного паспорта". Ось для прикладу з сайту посольства в Оттаві: canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/prodovzhennya-terminu-diyi-zakordonnogo-pasporta
-
Підкажіть будьласка, чоловік tir 2 (72501) підходить для подовження wp. А я не працюю і троє дітей школярів, нам усім разом подаватись на подовження одночасно, в рамках однієї заяви. Бо чоловік чекає на новий паспорт, хвилююсь що не встигне до 31 березня. Чи нам нез нього відмовлять?