PR CUAET
-
Я думаю, в них є якісь критерії. Але це ж особисте.
-
Дуже дякую вам за відповідь! То виходить лише рік канадського досвіду(як вимагає альбертійська програма) буде достатньо аби йти з цим НОК кодом?
-
Угу, федерали оголосили про це ще осінню. А Марк Міллер сьогодні чи вчора твітнув, що це провінціям за те що не хочуть брати біженців. 🤦♂️ І хто буде брати більше біженців і прийде до них на переговори по цьому питанню - може отримає свою квоту назад 🤦♂️
-
Взагалі то добрий знак, що люди, яким дійсно терміново треба, мають можливість повідомити про це і прискорити процес
-
© Рекомендую використовувати Google Chrome 1. Заходимо на сайт e-consul и робимо все як завжди. 2. Завантажуємо розширення Tampermonkey по цьому посиланню — chromewebstore.google.com/detail/tampermonkey/dhdgffkkebhmkfjojejmpbldmpobfkfo 3. Це посилання на скрипт яке ви вставляєте в Dashboard > Utilities > Import from URL — dyoristcode.github.io/e-consule/e.user.js Одразу хочу сказати шо це одноразова акція, якщо це перестане працювати, то ніяких фіксів не буде(бо то робив не я). Також хочу сказати шо в мене немає часу на те шоб допомогати тому у кого щось не виходить. Мій друг витратив час шоб то написати, я записав інструкцію(сподіваюсь шо зрозумілу). Сподіваюсь на ваше розуміння. Всім удачі! ©
-
підкажіть будь ласка, якщо слоти світяться, але забукати не можна, це глюк? який час найкращий для Едмонтону / чи Торонто, підкажіть будь ласка