PR CUAET
-
Да , я видела эти ограничения. Меня просто смутил вот это момент ⬆️ Я не понимаю куда вносить этот номер🤔
-
Процес у вас буде такий самий як і для більшості інших спеціальностей: 6 міс роботи, реєстрація в СІНП і JAL від роботодавця, переклади і анкети + портал. Якщо посада general farm worker / harvesting labour / farm equipment operator - потрібно буде здати мовний тест і показати хоча б шкільну освіту, для супервайзора / менеджера - мовний тест і освіту показувати не обовʼязково. Тут є дуже багато інформації, якою вже поділилися, - дивіться.
-
Мені потрібно стаді перміт
-
Я вважаю що в інтересах клієнта(жінки) було перевіряти свій статус і актуальність данних. Я готувалась заздалегідь і перевіряла все навіть коли нагадування приходили в рекламу і спам - заходила в кабінет, наробила копій навіть більше ніж треба щоб не було такого що чогось нема і мала електронні копії на флешці з собою. Це не складно підготуватись і все перевірити! Тому все подали навіть швидше ніж за 20 хвилин! Що не можна сказати(напевно) про затримки в людей перед нами...
-
У візитах слот є,а підтвердження типу "Вітаю!Ви маєте запис..." нема.Але коли захотіла перевірити і ще раз записатися на слот,то видало,що у вас вже є запис на таке то число!(дата і час ті,що у заброньованому слоті ,15 серпня!)
-
Велика подяка вашому другу dyoristcode 😊 Extension спрацював для мене, забукала на серпень. З 12 серпня було багато вільних слотів
-
Lev Abramovich, але майте на увазі, що pfl - то 2-5 тисяч :(