PR CUAET
-
Вибачте, ви певно не вірно зрозуміли моє повідомлення. Я ні в якому разі не хотіла образити вас чи чоловіка, я мала на увазі цю співробітницю, яка не прийняла. Бо ж по суті хтось користується гаджетами, хтось ні, комусь віра і релігія не дозволяє (так само як люди відмовляються від ІНН через релігію). Я саме до їх правил обурена, бо код є, слот є, прізвище стоїть людини яка хоче отримати послугу, а в них суцільні квести. Ще раз перепрошую, то було не до вашого чоловіка адресовано, то було узагальнено.
-
Так, ви праві, бо сьогодні при спробі зловити слот в якийсь момент видало щось на кшталт (не дослівно, просто суть) "немає зв'язку з базою військово-зобов'язаних". Потім було все ок, але стало очевидно, що перевірка чоловіків відбувається на стадії запису на прийом.
-
Ми робили фото 10×15 в UPS. Правда в Торонто, але спробуйте.
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, чи хтось вклеював візу в продовжений паспорт? Дякую
-
В Staples треба просити фото в електронному варіанті ( наприклад фото для пр підійде) і потім самостійно в автоматі роздрукувати ( розмір 3 на 4 інчі). А також в London Drugs. Там і фотографують і роздрукують ( говоріть їм в інчах 3х4, бо см вони не розуміють). Там же і діджітал фото можна роздрукувати.
-
Підкажіть будь ласка, а що означає «Нотіси спонсора», я не зовсім зрозумів… Ця ж програма не вимагає спонсорства від родича? Дякую Вам заздалегідь за пояснення!
-
Маєте на увазі номінації на файли подані ще до нового року, які чекали на рішення? Я поки не отримувала, але то може бути збіг обставин.
-
Я також очікую від 9 січня 2024 року…поки-що тишина…
-
Cashflow — це настільна гра, створена Робертом Кійосакі, автором книги “Багатий тато, бідний тато”. Гра допомагає навчитися управляти фінансами, розвивати інвестиційне мислення та зрозуміти, як працює грошовий потік. Учасники симулюють реальне життя: отримують дохід, сплачують витрати, інвестують у бізнеси, нерухомість чи акції, з метою вийти з “щурячих перегонів” (жити лише від зарплати до зарплати) та досягти фінансової незалежності. Cashflow робить фінансову грамотність цікавою та доступною через ігровий процес.