PR CUAET
-
Якби ж це так працювало. Мені для себе і торт не шкода 😂 ще й на 7 🤪 хоча б на 5
-
Привіт, друзі! 👋 Ми — команда онлайн-школи RIST, яка допомагає дітям 1-11 класів успішно навчатися незалежно від того, де вони зараз перебувають. 🌍 Наша місія — підтримувати родини, які переїхали за кордон, допомагаючи дітям адаптуватися до нової системи освіти, залишаючи при цьому міцний зв’язок із рідною мовою, культурою та знаннями. 📚 У чому ми можемо допомогти: 🔹 Математика, українська, англійська мови та історія України. 🔹 Допомога у виконанні домашніх завдань і підготовці до іспитів. 🔹 Заняття в комфортному онлайн-форматі, які підлаштовуються під ваш графік. Ми прагнемо, щоб кожна дитина почувалася впевнено у своїх знаннях і отримувала задоволення від навчання. Залишайтеся з нами, ми будемо ділитися не тільки корисними порадами, а й надихаючими історіями! 💡 *аби дізнатися більше можна одразу перейти на наш телеграм канал за посиланням t.me/m/IeMXaof3NTZi
-
Доброго дня, Підкажіть будь ласка, У нас така ситуація, у червні 2026 року подаватися на громадянство, а я цього літа планувала щ дітьми на Україну злітати. Дні відсутності додадуться і потрібно буде просто пізніше подавати на громадянство? У нас 2 роки по ворк перміт (рахується як один рік і 2 роки PR)
-
You must provide a copy of an Educational Credential Assessment (ECA) issued by an organization designated by IRCC for your highest level of education. If your ECA report shows that your credential is not equal to completion of Canadian high school or the ECA states your foreign educational institution is not recognized, you do not meet the education requirement. Я не эксперт, но как понимаю - да
-
Є питання, сусіди паркують своі машини навпроти наших вікон, блокуючи все , в ночі також, це законно ? і що можно з цим зробити, я бачив як одна моя сусідка просто кожен раз кричить коли хтось починав паркуватися навпроти іі вікон, але вона Канадка, я такого собі дозволити не можу, да і не хотілось би)
-
Все вірно. Точну дату зможете перевірити на онлайн калькуляторі
-
Я теж так думаю. Всі хто не втиснулись в 2024 перейдуть на цей рік. І так буде рік за роком. А в нас лише 3 роки і то не всіх. У деяких 2 через паспорт.
-
Але ж це гілка флуда. Де ж ще говорити як не тут?
-
Можна довго обговорювати це, ситуація не покращиться. Квоти йдуть на пониження в трьорічному плані. Наврядче це зміниться в найближчому
-
Це дуже цінна інформація. Якби така була змога подаватись і пізніше 31 березня, то з тим виготовленням паспортів - все затягується
-
Що порадили б робити коли заявка на ONIP foreign worker stream розглядається більше 9 місяців? Через це вже частина досвіду згоріла і в результаті через довгий розгляд вони скоріш за все не дадуть номінацію. Забути і покращувати профіль ЕЕ?
-
Ви шукаєте шлях отримати ПР чи просто поговорити? Якщо друге - без питань. Тут рішення не треба в принципі тоді