PR CUAET
-
Боже, я не вірю Я навіть не знаю як вам дякувати, буду завтра чергувати за вас з поясненнями куди заходити та що натискати для бажаючих Я вже зайшла знову пробувати І бачу - що я маю слот 🫣 Майже рік цього пекла та хакерства з цим **** сайтом 😧 Безмежно дякую! 😍 Тепер не провтикати підтвердження головне
-
Це скріз з другого поста нижче, від Samanta.
-
Доброго ранку. Підкажіть,чи є ті,хто не працював в Канаді рік,два,але подав на Перміт та його продовжили?
-
Доброго ранку. Можливо в когось була схожа ситуація. Заповнили аплікацію на продовження WP і відправили її, але не завантажили фото старого WP у документи. Як можна його додати? Чи вони самі дадуть запит на нього? Дякую
-
"Нових" нема :) Е Провiнцiйна, в BC + також Федеральна FHSA, RRSP + подачка вiд Трю, коли вони хочуть вiдтяпати частину вашоi equity в майбутьному. Яка сама вас цiкавить? Або напишiть вашу сiтуацiю - Провiнцiя, CUAET або PNP або PR.
-
Якщо є час, опишіть свій шлях будь ласка
-
Ні українських ні польських прикордонників взагалі не цікавить ваша канадська віза чи карта PR, якщо дитина буде виїзджати з України по українському закордонному паспорту. Якщо є біометричний паспорт і не протермінований безвіз - то жодних проблем на українсько-польському кордоні не буде.
-
Давайте спочатку. 1.На якому ви зараз етапі? Якщо ще не подали то можна видаляти/добавляти будь які файли. 2. Якщо ви надасте всі свої воркперміти то це не буде порушення, а доказом вашої історії статусів 3. Якщо такі опції не працюють то добавити в додаткові документи LoE
-
Щоб непровтикати треба в календарі на телефоні додати подію і в ній указати кастомні нагадування .
-
Добрый день. При регистрации гражданином Украины на рейс в Францию через аир кенеда просит визу. Что писать? Или регистрироваться в аеропорт?
-
Добрый день. При регистрации гражданином Украины на рейс в Францию через аир кенеда просит визу. Что писать? Или регистрироваться в аеропорт?
-