PR CUAET
-
Так Ні Так
-
Йому потрібно подаватися на ВП. СП дається під конкретний учбовий заклад
-
Хто подався на PNP EE: Вас просило підгрузити номінацію і тест з англ? Бо в мене ні. Особливо здивувало, що не запитали підтвердження мови. У кого як було?
-
Як? В мене серпень не показує
-
Благодарю 🙏
-
Ворк перміт вам не продовжать більше вашого закордонного паспорту. У мого чоловіка теж закінчується паспорт на початку квітня, спробували зробити новий ворк перміт додали лист з поясненням, нічого воно не допомогло дали ворк перміт до дня як закордонний паспорт. Будемо пробувати подавати TRP+OWP.
-
Думаю що це не важливо , я просто сканував як і в обʼєднав в один файл
-
А скажите ещё, пожалуйста. Когда загружаешь сканы документов эти документы должны быть оригинального размера? Например паспорт: он же не формата А4, а меньше и нужно изображение обрезать до размера паспорта? И аттестаты они же размером А5, а выписки А4 и когда они в одном файле одинакового размера: смотрится странно. Или им без разницы есть ли белое пространство вокруг диплома/ аттестата?
-
Я вже ставила
-
Вітаю, хто подавав на новий ворк перміт з новим паспортом? Чи ви вказували старий паспорт, на який був оформлений старий перміт? Де саме в анкеті? Не хочу щоб була плутанина для дат перміту, бо старий паспорт скоро завершиться
-
Любі Модератори, приберіть «морозиво» з назви гілки 🥴, будь ласка;)
-
Дякую спробую