PR CUAET
-
А в когось інша ситуація: я приїхав до Канади в 29 років з вищею освітою, знанням 6 мов, з досвідом роботи в будівництві (тому і виїхав з Чехії сюди, бо як "розказували" тут потрібні самі такі люди). НІХТО не і не оплачував переліт, проживання витрати, все це з першого дня робив сам і ніхто не і нічим не допоміг від слова зовсім. Навіть бенефітний план я переплачую, бо ним не користуюся. Говори про себе і про свою сім'ю, а про мене не треба- бо я тебе не просив! Вибачте за комент не по темі-просто накипіло.
-
Підкажіть будь ласка,якщо відправляти паспорт на вклейку візи неповнолітній дитині,на конверті потрібно вказувати своє прізвище та ім'я чи дитини? І чи потрібно додавати свої документи,як підтвердження,що це моя дитина?
-
Квоти ще не розподіляли , нете щоб використали
-
Але ж якщо нажимаєш, то пише що зайнято
-
Підкажіть будь ласка,якщо відправляти паспорт на вклейку візи неповнолітній дитині,на конверті потрібно вказувати своє прізвище та ім'я чи дитини? І чи потрібно додавати свої документи,як підтвердження,що це моя дитина?
-
Ми з вами на ти не переходили і про вас я нічого і не говорив , як і про себе)) де ви в моїх словах побачили , що хтось українцям оплатив переліти і проживання ? ніхто нікому нічого з українців і не оплачував. Тут всі такі, не здивували. А в загальному , допомогу яку не яку надали всім без виключень. Може ви і фін.допомогу не отримували , відмовились від безкоштовної медицини і health card , не ходять діти безкоштовно в школу і т.д.? Це все і коштувало міліарди додарів , з чиїхось податків. Мова тільки про це , а не про те що ви чи хтось інший , такий чи не такий. Нехай щастить
-
Дякую