PR CUAET
-
Дякую,Ірино.Чи можна цей афідавіт вважати нотаріально завіреним?Чи потрібн допрацювати ?Вдячна,якщо дасте пораду.
-
В якій ви в провінції?
-
User Евгения Ражкова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Доброго всім ранку. Питання, можливо хтось знає: якщо я маю слот, як я можу його передати повнолітньому сину, резерв та QR код маємо.
-
На ближайшие дни Ну или на более близкие
-
Я так розумію що не Альберта, бо коли я подавала етапу self assessment не було. Мені відклали заявку та назначили 12 екзаменів, половину базових і половину взагалі що не відповідає моєму вузькому напряму, коли вони тут вчать більш широко. Дякую, скористаюсь ідеєю надати самостійне порівняння предметів для перегляду заявки
-
Підкажіть будь ласка! ☺️ Отримати новий паспорт можливо, якщо не має української прописки?
-
Не перенесли, а віднесли до групи гуманітарних програм для статистичної звітності. Умови програми прописані в полісі та інструкціях офіцерів. Те що ви рахуєте всіх тваринок дома разом не робить вашу собачку кошечкою. Будь ласка не розганяйте не правдиву інформацію.