PR CUAET
-
Хм… я зараз зловила слот чоловікові. Але я поставила галочку «для підопічного». Слот на його імʼя
-
Так от якраз до того і питання - inadmissible означає для офіцера що ви не маєте права на вʼїзд і навпаки це визначає вас як особу з «проблемами» якій відмовляють у візі наприклад - не вкладається в мене як ТРП може «замінити» паспорт якщо на офіційному сайті IRCC написано щодо паспорту і його валідності і також щодо “inadmissible person=ні перетину кордону відмова в візі» дивно це якось
-
Привіт підтвердження про оформлення за 30 ,7,3 прийде на електронну пошту чи треба в кабінеті дивитись?Чи треба щоб вже оплачено було за паспорт при оформленні? Де знати реквізити на оплату паспорту щоб не їхати лишній раз в консульство?Чи одразу можна замовити швидшу доставку ? Де брати реквізити на поштову швидку доставку?
-
У грудні
-
Коли? Мене без проблем прийняли у жовтні. Торонто
-
@samanta 1000 плюсів в карму ❤️❤️❤️
-
Та дай то бог .То було ж казали що не можна.Але зціпивши зуби прийняли мого чоловіка на мою дату.
-
Відправляла звичайною поштою, є варіант відправки курʼєром
-
Це не я придумала - так пише на офіційному сайті в поясненнях - якщо більше робіт - то треба створити додаткову форму і прикріпити. Блогери напевно не до кінця пояснення читають - тому і відео такі.
-
Резерв - для того ,як раз ,щоб зараз ніхто не видумав про всякі теорії - оновив дані на канадську адресу - і не маєш повістки і не маєш штрафу ( рідко ,але інколи зміна адреси не помагає). Немає ніякої судимості - і точно за таке не може бути. Адвокати беруть по 50к - спочатку всім кричали - не оновлюйте - а тепер мають клієнтів 😁😁😁. Хтось питав - чи вразі ,як судимість впливає на Pr - дуже просто - негативно - його скоріш не дадуть.