PR CUAET
-
Вітаю. Яка оплата за подовження візи?
-
-
Але яку саме треба зараз робити після куает? Туристична чи є якісь інші варіанти? Бо ми ніколи в цьому не розбирались бо не планували виізжати
-
Ні - не потрібно.
-
Без різниці
-
Я записалася в Оттаві на серпень. Але повідомлення для підтвердження ніякого на пошту не прийшло. Це так і має бути?
-
Варіант 1. Взяти з Дії, перекласти (нам консультант рекомендувала саме цю справку робити з канадським перекладачем, а всі інші документи - ким хочете. Я так думаю, що якщо офіцеру вона не підійде - можуть завернути всю аплікацію без дозапиту, тому канадський перекладач), і так надавати / загружати Канаді. У чоловіків без резерву тільки цей варіант. Варіант 2. Взяти з Дії, без перекладу подавати в укр консульство разом з допоміжними документами які вони там просять (скан паспорту, чек про оплату, анкета, якщо треба код з резерву.) Далі можна ще перекласти печатку на цьому новому документі (бо вона на укр - Генеральне консульство Торонто) і загружати
-
Доброго дня всім! Якщо були нещодавно у Європі пару днів і зараз хочемо подаватись на ворк перміт, чи потрібно заново проходити мед.огляд? Заздалегідь дякую!
-
Чи виіджали з Канади якщо ні, то не треба, якщо так, то треба
-
Пару днів в Європі за останні 6 місяців
-
Читайте уважно питання автора! Де вибачите 6 місяців? Автор написав чорним по білому - на пару днів)
-
Тт 👍
-
Потрібно, там же чорним по білому написано, якщо виіджали за межі канади за останні 6 місяців наче