PR CUAET
-
Доброї ночі,підскажіть бульласка,нам прийшов лист ,що офіцер розглянув нашу заяву по програмі на воззʼєднання сімʼї (для українців )потрібно сплатити мені і дружині по 520$,біометрію ми пройшли 4 місяці назад,що це означає,на якій ми стадії?Дякую гарно.
-
Щойно серпень зловив. Є ще 10 дат доступних в Оттаві.
-
Ну якщо мені не треба знімати обмеження, то можу не загружати?
-
Це трохи змінить загальну картину 👍
-
Благодарю!
-
Так
-
А те ворк пермит 2 раза загружать?
-
Прямо зараз, Оттава, Серпень. Ловіть! Десь біля 10ти слотів доступні. Встигайте!
-
Мені кілька людей писали пропонували зловити слот за гроші.Ніякої ліцензії вони не мають.Вони просто гроші заробляють на цьому.Доречі,не забувайте,що Ви даєте їм доступ до своїх даних в Дії,або до банку.Вирішувати Вам.Але я знаю кілька людей,яким ніби-то зловили слот,але коли вони приїхали до Консульства-то там нічого не було.І гроші,звісно,ніхто не повернув,а хоч трубку не брали,а хоч відповідь була:"Ну що ж,буває.Не повезло".Так що вирішуйте самі.
-
Lmia. Але наш OWP є виключенням для цього Його туди завантажуйте
-
Люди,розкажіть,яке фото треба робити і де його робити?Я сьогодні була у Шоперс драг март,сказала,що мені треба фото на паспорт,але розмір 10х15 см.Вони сказали,що це дуже великий розмір,і такого не роблять.Була в Степлес,таке саме сказали.Що їм треба казати,коли приходиш?
-
Доброго дня. Отримали новий паспорт в минулому році, і за місяць до закінчення подались на продовження WP. Сьогодні отримали лист про схвалення попередньої біо метріі і написано в листі дані про temporary resident. Чи хтось з таким стикався? Що то значить? Чи це умова перед отриманням ворк перміту?
-
Насчет final decision сообщения не приходит, только portal 1 ждать надо на имейл