PR CUAET
-
Доброго дня всім! Будь ласка, як я можу заповнити форму Alberta Opportunity Stream – Eligibility?
-
Добрый день . Якщо податься по одній аплікації на WP із Канади,та одному із супругів виїхати на деякий час із Канади,чи буде відмова у WP тому хто виїхав?дякую
-
Скажіть будь ласка, як побачити слоти на серпень чи вересень? Мені видно лише до липня, чому так?
-
User Аделина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
У вас затянется Infosharing на неопределённый срок. IRCC по-любому найдёт все ваши (когда либо) полученные визы и/или отказы в USA/UK/NZ/AUS и будет делать запрос на background check в эти страны. Выезжать можно куда угодно, кроме стран в которых указываете Hardship (если указываете) в своем кейсе.
-
Підкажіть,будь ласка, як побачити серпень та вересень?
-
User Denis Petrov has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Як подати заявку на номінацію AAIP
-
Коли змінюю дату на більш пізню то сайт не коректно працює. Пише, що дані будуть видалені через 00.00
-
Можно уточнить, мне пришла именно эта форма. В Анкете при подаче я показывала путешествия 2013- 2023 годы ( на тот момент последние 10 лет) Пришел до запрос я форма 5662 . Я показала путешествия по состоянию на сегодня за 2015- 2025 годы? Верно? Я добавила путешествия за время после подачи Заявки. Но мне понравилось мнение одного из участников: надо дублировать то что в анкете и не добавлять период после подачи заявки. И мне нравится это мнение, с сожалению я прочитала это после отправки формы. Очень переживаю.
-
Дякую
-
Так це саме коли Ви зловила слот, так пише.
-
Якщо сімейна пара то краще робити одну аплікацію чи окремо на кожного? На подовження ворк перміту?
-
Як знати на коли це...я тисну далі знову і знову і нічого.Є лише в чернетках запис на візит ...що робити далі і де цей запис?
-
User Кристина Лебедьева has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Доброї ночі! А що натискати після цього напису?
-
User Марина has been kicked from the chat because this user is in spam list