PR CUAET
-
Дату міняти тільки тоді коли внесете дані хто і куди записується
-
Я не знаю де таке написано. Але ми дізнавались в нашому місті в сежепі. Також місцеві волонтери допомогли дізнатись цю інформацію
-
Так, дякую, але коли я ставлю дату майбутню то сайт висне чи що, там пише, що дані буде інформація видалена після 00.00 .Після цього я повертаюся в кабінет знову і нічого немає.🙁
-
User Анатолий has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Залежно на коли вам потрібно. В закріплених повідомленнях є детальна інформація як легко на вересень взяти слот
-
Народ, а підкажіть -я записана в чергу очікування - просто сидіти та чекати "у моря погоди" і сподіватися, що якийсь відмовний слот мені нададуть чи пробувати кожен раз записатися самостійно крім цього. Я дохожду до місця "Шукаємо вільний час" і далі повідомлення "на жаль, вільних місць немає, спробуйте пізніше".. Як порадите? Заспокоїтися і чекати чи пробувати "ловити"? я не можу до календаря навіть дійти...
-
Саме так! Робіть кожний крок по інструкції. Спочатку внесли дані для кого слот. Потім поміняли дату, потім вибрали слот, коли отримали повідомлення, шо всі дані видалять, знову міняйте дату на сьогоднішню і повертайтесь назад в кабінет. Там мав би бути слот
-
Дякую
-
User Мишель has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Доброго. Бувають обидва варіанти, все залежить від вашого окуліста, стоматології тощо: Варіант 1: Ви показуєте картку, вони записують ці дані і зніматимуть кошти зразу зі страхової. Варіант 2: Ви оплачуєте послугу, берете у стоматології роздруківку і чек і самі робите submit claim через мобільний додаток чи сайт страхової. Там можна додати ваші банківські дані, щоб коли ваш claim схвалять, гроші прийшли вам автоматично. У мене весь цей процес (від подачі claim до надходження коштів) десь біля тижня завжди займав. Коли будете записуватися до лікаря, просто спитайте: I have coverage from Manulife, will you be able to bill them directly? І вам все мають розказати.