PR CUAET
-
Так і знав що 67.1% відсоток approve,та 100 відсотків розглянутих ,менше ніж 25.2% відсотків розглянутих ,та 58.7 % approve . Кожен знає ,що 67.1 менше ніж 58.7. Ви праві . Треба мені перечитати підручники з математики . 10 менше ніж 2 , а 5 більше ніж 20 .
-
можете. я бы указывала на их же инструкции, где написан перечень документов Copy of Ukrainian passport or document used to travel to Canada/Identity document и писала, что прилагаю valid укр паспорт, он же identity document. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
Хочу поділитися ситуацією, яка склалася з доставкою паспорта сина Укрпоштою, яку замовили ще 12.11.24. Замість Посольства України в Оттаві Укрпошта паспорт доставила в Консульство України в Анталії. Уявіть наш стрес і шок. На запит консульства до Укрпошти, як виправити ситуацію, була відповідь, що такого механізму не існує. Довелося нам оплатити ще доставку DHL. Щиро вдячні співробітникам консульських установ в Оттаві і Анталії, які постійно були з нами на зв'язку, допомогли швидко виправити ситуацію.
-
Дякую.
-
Хтось знає коли наступна Дип пошта?
-
Дякую
-
Але ви праві ,якщо дивитися таїм лайн с 2021 року . Українці подавались масово с 2022 року ,а нігерійці на 1-2 роки раніше . Але враховуючи що немає цієї інформації конкретно за кожен рік ,то це лише припущення . Тобто ми не знаємо скільки нігерійців подалось в 2021 ,і скільки в наступному році ,так само як і українців . Через рік буде видно трішки краще ,статистика стане більш актуальною .
-
Бесплатно для украинцев обучение по программам DEP, это уровень профессионально-технического училища. В университете или Cegepe плата за обучение будет как для иностранных студентов. Где-то за пределами Монреаля в некоторых учебных заведениях может разрешают платить как местным.