PR CUAET
-
Інший шлях: жити тут, поки дозволяють. Через 5 років проживання подати на гуманітарну з причини інтеграції себе і дітей у суспільство, так можна? Якшо ні, то нічого страшного 😁
-
Помогите разобраться. Моему сыну будет 17 лет когда мы будем делать новый паспорт для него в Эдмонтоне. В перечне документов указано что нужно иметь индификационный код, но у него его нет. Как то можно онлайн заказать этот код или что делается в таких случаях?благодарю
-
Мені теж цікаво дізнатись чи хтось отримав вже. Бо здається там все затихло. Вони наче чогось чекають. Бачила по групах в фб що 2 і 6 січня номінації давали а потім тиша.
-
Якщо Ви туди не дожили гроші та не відкривали аккаунт то то воно у всіх так відображається
-
Нема, я і на півставки ледве витягую. Але я дуже цінний працівник, таких важко знайти)) Може можна подавати на LMIA після закінчення Ворк пермітів?
-
Підкажіть будь ласка, створили аплікацію на ворк перміт - засабмітили і перейшли до оплати - ввели дані карти, але оплата не встигла пройти, бо завис комп і вибило зі сторінки. Тепер повторно заходим - то вже неможливо оплатити - висить ось таке. А коли хочеш повторно створити нову аплікацію - то вже немає опції подати на ворк перміт. Як тепер видалити цю аплікацію, щоб створити нову? Бо ні аплікацію не засабмітило ні видалити її неможливо.
-
Есть ли такие же программы в других городах?
-
Не знаєте за які місяці давали? Тому що це дуже дивно як на мене мати інформацію на сайті одну, а по факту розтягувати це майже на рік. При тому що це тільки номінація