PR CUAET
-
edmonton.mfa.gov.ua/news/zmini-do-grafiku-roboti-konsulstva-z-20-chervnya Донька має бути присутньою якщо не помиляюсь :)
-
А де це побачити?
-
Дякую за відповідь
-
Вітаю. підкажить будь ласка де почитати. я не знайшов. Виїхали з Канади, щоб народити дитину. Старшому зробили новий паспорт (старий закінчиться через 3 місяці), як отримати нову візу, а новонародженому отримати нову візу для в'їзду до Канади. У нас у всіх CUAET, а віза до 30 року. На оновлення ОВП можу подати лише коли повернуся до Канади? Чи можна за межами?
-
Пані та панове підскажить будь ласка
-
Дякую Вам
-
Ни кто не видел того, что в вашем пакете документов. Количество тут не переходит в качество. Чисто гипотетически, если для вашей ситуации, найдётся только одно положение в Законе, и может одно решение Верховного суда что на 101% соответствует вашему случаю - то и тонны бумаги переводить не стоит.
-
А скільки чекали dhl плюс мінус якщо не секрет ?
-
Та вони порозписували все,але маю на увазі ,дехто пише що в них по 40 листів,і мемуари на 50+ сторінок!просто я дійсно ретельно обирала консультанта,і цей займає одні з найкращих позицій по гуманітарній власне!але нічого особливого не бачу в проробленій роботі!((((
-
GC key account
-
Не бачу сенсу 50+ сторінок власних мемуарів, вони нікому не потрібні. Є HC summary / letter, там є частина бекграунд на топ - сторінку - дві тексту, далі вже по Канаді : фінанси, адаптація, волонтерство, комуна, діти, тощо - в цілому десь на 7-10 сторінок вийде лист. Решта пакету - документи-докази всього того, що розписано в НС листі. Плюс мінус увесь пакет буде 20-40 сторінок, залежно від окремого кейсу