PR CUAET
-
Не розумію як можна так відноситись до людей. Я ловила ці слоти протягом цілого року, і потім вони просто скасували, бо ось так їм захотілось😠 Що означає «пільгові категорії заявників?» Чому ніхто не виділить для них конкретні дати, в які інші люди не зможуть отримати талони. Як можна заради одних «пільгових» людей відбирати талони у інших😡
-
вам не нужен номер, чтобы отправить форму. просто ставите галочку под "я не знаю номера апликации"
-
Спасибо!
-
Розумію вас і теж дуже обурена такими діями консульства. Якщо скористаєтеся пошуком по цій гілці за, наприклад, словом "скасування", то знайдете інші такі випадки. Однак, якось дивно Едмонтон працює, бо після тих випадків, що не прийняли в п'ятницю, потім люди писали, що інших в інші п'ятниці приймали. А тепер знову отаке у вас.
-
Писати можна, але в них на пошті 1000+ листів, які вони не встигли ще обробити. Це так вони відповіли людям в середу
-
О. Дякую. А що це ща історія? Прям як прецендент:)
-
Подскажите,в Эдмонтон нужно слот что б забрать готовый паспорт или запись не нужна?
-
Вітаю , то це ви працювали в Україні до відкриття work permit?
-
Допоможіть будь ласка, ніяк не можу знайти інструкції з цього питання. Ми отримали запит на заповнення пропущеного періоду роботи у формі IMM5669 background. Можливо, хтось мав experience like this. Скажіть, будь ласка, чи правильно я розумію, що мені потрібно заповнити форму, роздрукувати, підписати, відсканувати та надіслати? Дякую за вашу допомогу