PR CUAET
-
А ще таке питання. Я заплуталась. Якщо є Visitor record (до травня 2025 року), який видали при перетині кордону. А коли виповнилося сину 14 років, то оформили ще Work permit (до 2027 року). Як дізнатися, чи потрібно для школи Study permit? В одній школі сказали, що не потрібно, а в яку буде переходити, сказали потрібно SP. І який потрібно ставити статус при заповненні форми IMM 5709? Альберта.
-
Это стандартная надпись, она часто присутствует и в visitor records,и в OWP
-
Спрашивать у ChatGPT вопросы по иммиграции (а тем более руководствоваться подобными ответами) - ну так себе идея. Очень ненадёжная
-
Warning стоїть через те, що податкова знає про ваш ліміт тільки на один момент часу - кінець року. І далі вони не відповідають за достовірність інфи. Ліміт можна "з'їсти" тим, що постійно туди класти і знімати гроші, коли загальний рух по рахунку перевищує ліміт. Майже нікого цей warning не стосується, це зроблено, щоб до інфи CRA не було претензій.
-
Доброго вечора, підкажіть чи дає право робоча віза по куету право на проживання та перебування на території країни без WP?
-
Спасибо за ваше мнение. Но я не прошу оценивать мои стратегии. Я просто спросила иметься ли опыт у людей, ТОЙ пометки, мне ответили - да. А дальше будем пробовать. Лучше иметь возможность и пробовать, чем сидеть сложа лапки. И конечно, я не иду ва-банк со своей идеей, просто ищу возможности.
-
Написать письмо можно, обрисовать Ваши аргументы можно, попросить исключение можно. 100% гарантии (что пойдут навстречу) нет - это надо понимать
-
Вижу, даты напутали в IRCC. Тоже бывает