PR CUAET
-
Я описала ситуацію, що прийшов лист, в листі зазначено, що я вже можу скачати e-copr, але в моєму акаунті нічого немає. Також сказала, що вже бачу номер мого документа. Додала скріншот листа, номера e-copr, та свого акаунта в порталі, показуючи, що там нічого немає
-
www.instagram.com/p/DFDe-0HtVRY/?igsh=eGJiNXRoNW96b2s5
-
Дякую
-
Та просто наберіть в пошуку. Там основні кейси я студентка чоловік студент. В нас дитина і ми подаємося з причини найкращі інтереси для дитини. Або взагалі я самотня студентка з дитиною
-
Вам треба спочатку визначити з якої дати ви стали податковим резидентом Канади. Якщо дата вашого резидентсва буде рахуватись з літа , то дохід отриманий до прильоту ви вкажете як отриманий до Канади і він не буде оподатковуватись , лише вплине на розрахунок бенефітів та скорегує non-refundable tax credit . Я раджу подати вам форму на визначення дати вашого резидентсва.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка. Паспорти у нас з чоловіком закінчуються в січні 2026. Запис у консульство на січень 2025. Чи краще також зробити нові паспорти в Європі, щоб встигнути подати заявку на продовження ворк пермітів до 31.03 вже на основі нових паспортів? Чи подавати без продовження паспортів? Але ж тоді дадуть ворк перміт тільки до закінчення дії паспорту ( до січня 2026), а не на 3 роки…
-
Я писала від імені мами, тобто мого імені, бо я подавала документи на виготовлення дитячого паспорта. Дитина сама не може подати документи на себе. В заяві я просила надіслати паспорт, який виготовлено на ім'я моєї дитини. Паспорт я вже отримала
-
Можна мені також будь ласка
-
Так😊
-
З таким статусом вже можна забирати?
-
І після цього пишуть, коли 40+ сімʼя, робота, волонтерство, дитина, проблеми у неї із здоровʼям, то йдіть на ЕЕ чи щось таке😂😂😂
-
Підкажіть, будь ласка, де в Європі можна швидко зробити паспорти щоб встигнути подати заявку до 31.03?
-
Как зайти в свой кабинет посмотреть словила слот? Если можете пошагово.
-
Дякую!