PR CUAET
-
Для нас (хто хоче попасти на візит) не відрізняються, для системи, розробників, працівників консульства відрізняються (бо все пішло не так як вони планували 🤣) я вже писала тут якби слоти надавали лише через чергу очікування усім потребуючим то не було потреби придумувати як ті слоти діставати самостійно чи через помагал за донати
-
це дуже довго. пишіть/дзвоніть/web form
-
Якщо ви хочете знайти вільний слот починаючи від лютого до липня то наберіть терпіння, тому що це практично неможливо. Вам потрібно перевірити кожен слот по черзі по одному. Якщо побачите вікно з погрозою видалю дані через 00:00:то значить що вільний слот знайшли і він з'явиться в кабінеті в мої візити.(З досвіду інших)
-
Доброго дня! Така ж ситуація, але обох дітей не можу додати. Ви додзвонились?
-
Ще одне питання. Наскільки я знаю, наші ТРП не подовжують, нам видають нові. В обох формах (5708, 5710) пункт про видачу нового ТРП вказанний для inadmissible applicants. Можливо я неправильно розумію використання терміну в контексті, але чи правильно відмічати саме цей пункт (разом із тим, що в данному випадку прямо над ним)?
-
Вітаю! Підкажіть будь-ласка,при подачі на новий OWP треба вказувати дати поточного,маю два. Один до 2026 року інший вже до 2027 року. Міграційна адвокат порекомендувала податися ще раз,бо програма закривається. Чи логічно вводити дати з нового OWP,якщо попередні питання я зазначила що прибула до березня 2024 року?! Якщо хтось має схожу ситуацію,підкажіть як ви діяли. Щиро вдячна наперед.
-
Ні, я зловила на раніше)
-
Добрий день.підскажіть будь ласка чи потрібно вказувати получені кліматичні до матеріальної допомоги у податкову декларацію.дякую
-
Да. Так и есть, если у вас TRP и он скоро заканчивается
-
Щось про Казахстан я пропустила 😂
-
Я вчора розповідала знайомій як з появою нової системи прогресували способи (придумали по київському часу ловили ловили перестало працювати, придумали по Казахстану ловили ловили по Казахстану перестало працювати, придумали вручну !! час змінювати поки що працює. А те що додумалися що саме між кроком 3 та 4 треба переводити години це взагалі генії 🤩 я до сих пір не розумію як часовий пояс впливає, (погано вчилася в школі) реально подорож в часі, в мене зараз в телефоні є фото які зроблені 31 березня 2025 року.