PR CUAET
-
Я так розумію у всіх по різному… у мене через місяць прийшло
-
Підкажіть будь ласка хто продовжував візу для своєї дитини.Напишить мені будь ласка, хто може мені допомогти заповнити анкету на canada.ca. Маю пару питань
-
А де можна знайти інформацію, хто підпадає під ці загальні вимоги, а хто ні? Дякую!
-
Дуже дякую!
-
Вони теж повинні надати slip
-
Я робила дитині візу з середини Канади.
-
Шановна громадо, термінове питання)) Реєструюсь на ЕЕ, щоб в подальшому включити цей акаунт до EOI AOS. Питання: чи потрібно включати в ЕЕ дані про дружину? Бо так і питає там чи приїдете ви з дружиною? Якщо її включати, то треба всі її дані, плюс екзамен, якого в неї немає... Чи просто вказувати, що їду один, щоб створити профіль, а потім, коли вже оберуть на якусь програму, то там вказувати дружину і дітей???
-
Я в черзі десь з середини грудня
-
Мені по черзі прийшов слот на дитину на 20 серпня, а сама я слот піймала на 15 вересня. І всі листи тепер ок, так що буває чудо
-
Там можно вказати що вона не здавала мову.
-
Якщо ви не плануєте виїжджати за межі Канади, на візу можете поки не подаватися. Вона не потрібна для перебування у Канаді, лише для вʼїзду. А от якщо візитор рекорд у дитини закінчився - це погано. Ви отримали новий паспорт і потрібно подаватися якнайшвидше, взагалі то є 90 днів з моменту закінчення візитор рекорд на відновлення статусу, тобто маєте в цей строк якнайшвидше податися на новий.