PR CUAET
-
User Станислав has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
За 2023 в минулому році вже заклеймив. За 2024 мабуть на наступний рік перенесу, бо багато чого заявляти і неоподатковуєиься 35к. Поки на пальцях порахував. Точно буду знати як отримаю всі бумаги
-
Можете через вебформу попросити їх дозаваньажити. Вкажіть свої дані і номер аплікації у вебформі
-
User Полина Ветвитская has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Всім привіт! Підкажіть , будь ласка, Reference letters потрібні за останні 5 років чи тільки за 1 рік ( 1560 год )? Дякую!
-
Хтось зараз проходив інтервʼю Як справи ще дають візи чи вже і це тормоза включають Бо кажуть і туристичні візи хочуть поставити на паузу !? Хтось щось таке чув !?
-
Доброго дня всім! Підкажіть, будь ласка, кто знає. Для дитини (10 років) видана ВІЗА "VISITOR" до 20/03/2025 року (дата закінчення паспорта) а для мами "WORK PERMIT" до 2027 року. Видавався в аеропорту офіцером. Ми отримали новий закордонний паспорт для дитини та потрібно продовжити ВІЗУ для дитини. Як можна подовжити документ для дитини? Технічно не знаю куди подавати документи для зміни та де його отримувати. Підкажіть будь ласка...
-
Як це нічим не ризикуєте? Людина свідомо буле обманювати офіцера і вказувати, що вона в Канаді, а в той час буде знаходитися в Україні. Це явний обман! Ніхто в групі таких випадків не описував. Писали за зовсім іншу ситуацію, що приїхали в Канаду, подалися і поїхали. І на момент розгляду аплікації не були в Канаді і офіцер не звертав на це увагу. Це зовсім інше. А те, що ви радите - подавати аплікацію, будучи в Україні і вказувати, що в Канаді - може крім відмови мати ше інші наслідки, бо тут людина явно обманює! Тому не радьте людям такого робити)
-
Заезжали по CUAET - написано Visitor
-
Дуже дякую!
-
А який статус в дитини? Що видали в аеропорту при першому в’їзді?
-
Доброго дня всім! Підкажіть, будь ласка, кто знає. Для дитини (10 років) видана ВІЗА "VISITOR" до 20/03/2025 року (дата закінчення паспорта) а для мами "WORK PERMIT" до 2027 року. Видавався в аеропорту офіцером. Ми отримали новий закордонний паспорт для дитини та потрібно продовжити ВІЗУ для дитини. Як можна подовжити документ для дитини? Технічно не знаю куди подавати документи для зміни та де його отримувати. Підкажіть будь ласка...
-
Негайно звертатися до іміграційного консультанта - в групі є окрема гілка з переліком консультантів.
-