PR CUAET
-
А хто сказав,що рурал це тепер не лотерея,так само як і гуманітарка по суті? Зараз почнуть люди переїжджати в Атлантичні,на Юкон і т.д,а там і так квоти зрізали вполовину, вони зараз взагалі мінімальні.Де гарантія,що всі рурали не позакриваються прямо перед носом,як це з нами в Альберті сталося?
-
Гарантія лише в Україні, де у вас постійний статус. Хоча, якось тут стабільніше, навіть з тимчасовим Я не можу сказати: нічого не робіть, чекайте. Всім все дадуть. Якщо читали далі мої повідомлення, то хоч французьку вчіть. Чи теж треба гарантії? Якщо ви швидко не проходите по всім програмам, то якби це грубо не звучало, але ви Канаді не треба. Це вона вам треба, тому підлаштовуйтесь.
-
Наші здобутки 2 дорослих та 2 дітей AOS none EE
-
Як підтвердити рівень середньої освіти для піара в мене український диплом ??
-
Доброго дня! Маю ECOPR! Другий портал був 6 листопада. УРА!!!!🎉 Всі дати зараз будуть в гілці хронологія. Дякую всім не байдужим, хай Господь почує наші молитви і дасть потрібне… всього найкращого Вам шановна громадо.
-
-
-
Дитині 14 років зараз в нього є стали пермит до 26 року
-
Думаю, що так і є.
-
Я знаю, просто зараз рурал всі видають як панацею. Але якщо розібратись, навіть знайшовши роботодавця,там просто немає де жити.
-
Я про те,що зараз немає гарантії ніде. Можна переїжджати так,поки ворк перміт не закінчиться, бо обʼєктивно,людей в багато разів більше,ніж місць для ПР. Альберта за рік міняла умови програми тричі🤦🏻♀️
-
А звідти вам відомо, що вересень не виставлявся? Ви спілкувались з консульством? Дякую!
-
А є десь графік дип. Пошти, чи як зрозуміти коли наступна буде? Едмонтон