PR CUAET
-
Так, SK) здається було 210 дол за реєстрацію, і 210 за оцінку. Окремо евалюація wes course by course (спеціаліста оцінила як masters degree). Я почала це робити влітку 2023. Зібрала всі документи в грудні 2023. Отримала ліцензію в березні 2024. Процесінг час був тоді 2-4 міс, десь так і вийшло. Можна було швидше підготувати документи, але було просто не до того.
-
В нашій провінції процедура складається з двох етапів, завдяки підтвердження освіти я отримала Engineer in training ліцензію. Тобто я вже член асоціації інженерів. Рекомендації це вже для отримання повної ліцензії, і частину досвіду можна підтвердити з канадським роботодавцем, частину можна з роботодавцем з іншої країни. Я планую цим займатись пізніше. Я просто хотіла сказати що українські виші оцінюються непогано в Канаді. Я знаю ще людей яким зарахували спіпадіня предметів (для цього ми заповнювали табличку співпадіння предметів зі списком канадских закладів)
-
Подождите
-
Привіт, хтось може зорієнтувати? 27 січня, я після компрехенсів бекграунд чеку, нарешті отримав комплітед. Але піся того так і не зʼявився ФД. Чи може це бути ознакою якоїсь проблеми? Бо судячи із хронології зазвичай ФД приходить за 1-3 дні. Чи варто починати турбуватися і замовляти ноутси чи ще почекати, як гадаєте?
-
Наскільки я зрозумів мова йде про ворк перміт ,старий та новий.Чи можна одночасно мати ворк та стаді?
-
Дякую Катерина, все правильно, у неї work permit на А4, на якому написано що не можна re-entry, тобто повторно в'їхати . Як я розумію, він анулювання коли вона виїхала, чи я путаю щось? Питання тільки у тому чи потрібно продовжувати його, чи вона тут може перебувати як турист до 180 діб і потім виїхати?
-
Ukrainian family reunification PR pathway Автор: Olena
-
Up. Med.exam: Подача - 15 листопада 2023 AOR - 22 січня 2024 Biometrics- 14 лютого 2024 Eligibility- 23 січня 2025 Med.exam- 25 січня 2025 Відмітка про зарахування медогляду з'явилась сьогодні, 03 лютого 2025 Перед подачою аплікаціїї проходили медогляд для PR, його і зарахували
-
Добре дякую 🙏🏻
-
Так, якщо людина отримає ІтА через FSW чи FST вона має надавати proof of funds, щоб зустріти обов’язковий рівень eligibility, згідно з вимогами програм. В іншому випадку - якщо є закритий ворк перміт, доводити наявність коштів не треба по FSW & FST (оскільки аплікант матима valid job offer = under LMIA/LMIA exemption) Лише СЕС зі стрімів ЕЕ надає вам змогу «уникнути» доведення наявності коштів. ____________ Who needs proof of funds Proof of funds is how you show us that you have enough money to settle in Canada. If we invite you to apply, you must give written proof that you have this money. You need proof of funds to meet the minimum requirements of the: - Federal Skilled Worker Program - Federal Skilled Trades Program Who doesn't need proof of funds You don’t need to show that you have enough money to support yourself and your family if: - you’re applying under the Canadian Experience Class or - you’re authorized to work in Canada and you have a valid job offer, even if you apply under the Federal Skilled Worker Program or the Federal Skilled Trades Program Для системи «логіка» не зовсім працює. Є вимоги - слід їм відповідати