PR CUAET
-
На конвертах дійсно є позначка не переадресовувати. Я домовився на розподільному пункті пошти щоб повідомили коли отримають листи і не відправляли на адресу. Я забираю їх сам. Отримав 2 з 3. Чекаю на останній. Краще змініть адресу коли заповнюєте портали.
-
Підтвердження може і не прийти на електронну пошту з різних причин. Головне, щоб в особистому кабінеті на е-консул воно було. Тому треба заходити саме в свій кабінет і там перевіряти чи щось прийшло. Як правило нові повідомлення в кабінеті з'являються у розділі "Зверніть увагу".
-
Можете, якщо є діюча віза в паспорті. Також візьміть з собою ваші ворк перміти.
-
Добрий день!) можливо підкажете, якщо в березні 2024 року приїхали з чоловіком в Канаду, отримали ворк перміт та пройшли медогляд, але потрібно було повернутись в Україну з особистих причин, чи можемо ми зараз приїхати повторно? не виникне жодних проблем?
-
В теорії впустять, якщо фото є нових. А на практиці. У мене запросили оригінали на папері. Летіла в грудні. Промова, що лежить далеко, нікого не цікавила. Розвʼязки не знаю, якщо б не було. У мене ворк віза була з самого початку на три роки у паспорті, ну і ворк перміт теж на три роки. Нічого не подовжувала і не отримувала більше. Описала свій повний обсяг знать. Може допоможе
-
Це залежить від авіакомпанії, якою будете летіти. Деякі авіакомпанії вимагають, щоб паспорт був дійсний не менше 6 місяців, але не всі. Уточнюйте в авікомпанії чи посадять вас на літак з таким паспортом.
-
Привіт чи знає хтось скільки часу зараз займає розгляд заяви на продовження Work permit? Подали ще в листопаді і крім того що нам продовжили старий на місяць або до отримання нового WP залежно що з цього настане швидше більше нічого не приходило. Дякую
-
Після того, як ви в особистому кабінеті на е-консул підтвердили свій запис на прийом (це перше підтвердження з трьох, які мають бути), то більше ніяких листів не приходить на пошту. Тепер чекаєте на запит про підтвердження за 7 днів до візиту. 30 годин вам дається на підтвердження, тобто впродовж цих 30ти годин ви маєте підтвердити свій запис на прийом в консульство.
-
15 серпня - тільки що отримали АОР.
-
Дякую. Бо я вже раз мала в мене підтвердилося а на електронку не прийшло і мене в посольстві не прийняли
-
Добрий день! Може хтось знає як довго приблизно чекати Portal 2, Ecopr після comprehensive check
-
Це ще нормальний термін. На сайті IRCC вказаний середній час очікування 125 днів. Вчора в групі писали, що отримали за 20 днів. А хтось писав, що від липня очікує і тиша.
-
Дякую.
-
Відповідаєте "Так" і старий медогляд треба прикріпити в спеціальному слоті про medical examination.
-
Доброго ранку.Перепрошую,якщо моє питання тут повторюється в сотий раз🥹При продовженні WP (по CUAET) на питання чи проходив медогляд за останні 12 місяців,відповідаю «Так» чи «Ні»,якщо проходила у 22 р.? Вдячна за відповідь.
-
Доброго ранку. Чи треба на подожженная паспорту брати підлітків 13 та 15 років?