PR CUAET
-
Добрый день! Подскажите, можно ли где-то узнать, когда планируется дип.почти в Эдмонтон? Спасибо.
-
З власного досвіду: не обов’язково протермінований паспорт мають забирати. Його можна анулювати і залишити собі ( при цьому мати 2 діючих на руках також). Якщо нема протермінованого паспорту на руках, то тре писати заяву в поліцію про те, що ви його загубили і з рапортом від поліції і іншим діючим паспортом подавати на другий діючий.
-
Зайдіть у поліцію, попросіть сайт, де це оформити. Робите там реєстрацію, вказуєте свою пошту, потім вам вишлють на пошту бланки, заповнюєте, відправляєте, сплачуєте цей рапорт онлайн. Та потім просто чекаєте рапорт на пошту.
-
І все?
-
Отримав eCORP. Що далі? Поміняти SIN, health card, права і чекати на карточку? Дякую
-
Ви в ньому пишете
-
і ще таке питання, пам'ятаю хтось вже викладав у групі тут приклад листа від роботодавця про те, що мови достатньо для роботи. Не можу знайти. Може, у кого є для прикладу. Дякую всім.
-
Скажіть перед де мені потрібно перекласти дипломи перед евалюацією ?? І чи можна дипломи перекласти на дві мови ?
-
Дякую
-
Ну вони ж зараз до кінця ворк перміту
-
Возвращают всем кто получил приглашение до 31 апреля 2024 Вы думаю попали как раз в последнюю выборку