PR CUAET
-
Спробуйте знайти роботу через онайн-інтерв'ю, перш ніж переїжджати. Є англомовні райони, але з новою політикою, англійській тут не раді. А шоб вивчити французьку, потрібно і працювати у франкомовному середовищі, тому краще вчитись на францизасьйоні повний робочий день, - шоб був хоч якийсь прогрес. І одразу потім йти працювати на будь-яку роботу, де навколо всі цілий день балакають французькою. Інакше не уявляю, як ви вивчите. Я живу в регіоні, де англійської просто нема, живу вже другий рік тут, і після францизасьйону (перший рік була в Монреалі), і то мені важко ше розмовляти.
-
Паспорт был изготовлен 21 января, в тот же день оплатила и отправила оригинал заявы и квитанцию в Эдмонтон, сегодня DHL ответили стандартно, паспорт не передан в службу доставки.
-
Я зробила собі універсальний конструктор варіантів фраз/слів під кожне з завдань writing і speaking, на який вже «накидувала» суть по заданій темі. Ділюсь docs.google.com/spreadsheets/d/10ca5JtGnQA7vsNqlFLYC-cj-CpecJybLheoMIXZbzdE/edit?usp=sharing Завчити готові тексти по всім ймовірним темам буде складніше, ніж зрозуміти і вивчити структуру і вже з нею працювати «на ходу». І завчені готові тексти можуть викликати підозри у перевіряючих і призвезти до зниження оцінки. Ну а щоб було що «накидувати» по темі завдання - треба практикуватись, дивитись багато семплів і згадувати всілякі історії зі свого життя)
-
Йой... Переглянув аплікацію, теж не додав диплом. Тільки WES. Подалися наприкінці грудня на федеральний. Чекаємо AOR. Підкажіть, будь ласка, чи можна якось додати диплом до того, як повернуть аплікацію?
-
User Kira has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Ще нічого не приходило
-
Доброго ранку! Питання по перекладу довідки про несудимість, вона на словацькій в оригіналі, перекладена на українську а аж потім на англійську. Недавно десь вичитала, що так не підходить, потрібно з оригінальної мови відразу на англійську. Хтось щось знає про це? @OstapBosak , можливо ви щось підкажете? Всім дякую❤️
-
Ми подалися в червні ще