PR CUAET
-
По моїй программі точно можна. Я так робив.
-
Змініть браузер, почистять історію
-
Вітаю з отриманням CSQ. Скажіть, будь ласка, Ви додавали документи без запиту? Якщо заявка в статусі «en attente de traitement” чи можна самостійно добавляти чи змінювати прикріплені документи?
-
Так - добре зробили. Нехай щастить.
-
Це, до речі, непоганий сайт! Спробуйте також групи у ФБ типу "mommies and nannies North York" Дивіться на оголошення - хто пише, що не проти спонсорувати з-за кордону, у тих точно є необхідні документи. В іншому випадку одразу на співбесіді кажіть родині, що розглядаєте виключно офіційне працевлаштування з контрактом і пейстабами
-
Дуже дякую за вашу відповідь 😊 трохи мене заспокоїли) я тільки що записалася на мед екзамен у своїй країні на наступному тижні
-
Питання можуть виникнути навіть до ідеально заповнених аплікацій. Вам, на мою думку, потрібно проконсультуватися з фахівцями, які бачили різні кейси і документи. Тобто з мігр.консультантом.
-
User Анжела has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
їм треба зняти драму з піснями і танцями про ІРСС і очікування. Прямо бачу це
-
Доброго дня! Підскажіть, будь-ласка, якщо паспорт виготовлений що робити щоб швидше доставили? Дякую
-
Ми подались 16 лютого і теж народилась дитина 2 місяці тому , але ми не робили українськи папери, якщо дитини народодилась тут то їй pr не треба вона місцева , ну звичайно якщо ви не робили їй укр громадянство тоді я навіть незнаю. Але ми писали ще коли я була вагітна листа , бо мед страховка на карті з нашими датами! По паперам тиша взагалі(