PR CUAET
-
Так
-
Друзі, як ви відправляли запрос на доставку паспорта DHL? Відправила 2 тижні тому заяву і квитанцію, пишу кожного дня, консульство не відповідає, DHL не присилає трек номер, з чого розумію, що заяву не розглянули. Що ще можна зробити?
-
Оlha
-
Можу з досвіду сказати, що писати можна, але реально це не дає особливого результату на провінційному рівні. Якщо ви написали лист через MLA в через деякий час отримали рішення, то більше співпадіння, бо файл вже був в процесі деякий час. Зараз строки довші. Строки, які на сайті, - це історичні дані за минулий період. З тим, що на цей рік офіційно ми ще не знаємо квоту на Саскачеван, вони поки ще не поспішають розглядати справи. Але запити давати можна і в деяких випадках треба.
-
Я оформляла 23.01, то це ще чекати 🤦♀
-
Друзі, як ви відправляли запрос на доставку паспорта DHL? Відправила 2 тижні тому заяву і квитанцію, пишу кожного дня, консульство не відповідає, DHL не присилає трек номер, з чого розумію, що заяву не розглянули. Що ще можна зробити?
-
Заповніть веб форму щоб дізнатися про статус аплікації. Може спрацює.
-
Доброго дня. У дитини нема паспорту взагалi. Вся його iнфа вклеiна в мой паспорт(срок мого не критичний взагалi)Чи э в мене шанси спiймати слот у консульствi в Едмонтонi?
-
Update! Подача 11 листопада AOR 27 грудня Біометрія 9 січня Eligibility 9 жовтня Portal 1- 5 лютого
-
Відправила в Едмонтон 22 числа. Тиша .