PR CUAET
-
я б робив так само. але краще перестрахуватися і перепитати. можливо Ostap Bosak швидше зможе відповісти
-
Вітаю, підкажіть будь ласка. Біометрія для ворк перміту і для піару однакова? Тобто в одному сервісі можна здати. Порядьте хто з Калгарі, де можна це зробити в живій черзі щоб там не сидіти цілий день? Дякую наперед.
-
і потім робіть дзвінок другу в IRCC
-
🔺♦️🔺♦️♦️🔺 Друзі, давайте "розшевелемо" дану гілку: - запросіть в чат ваших родичів, друзів, колег, сусідів та знайомих - по можливості, розкажіть в інших пабліках про нас. Обережно! За розміщення посилань вас можуть там заблокувати. Конкуренція вона така😀. Тому краще просто порадьте пошукати чат PRCUAET де 40 000 учасників і майже півмільйона повідомлень на тему міграції та інтеграції в Канаді. - попросіть місцевих і знайомих блогерів розказати про наш ресурс Більше участників = більше досвіду = меньше проблем та затрат для усіх нас. Всім подякував!
-
Можливо хтось має інформацію , якщо в Квебек провінції навчатись англ мовою , не франц , то чи буде потім право на work permit
-
Не знайшло заявки. У мене воз'єднання по сестрі по батьку. То може Other Reratives?
-
Підкажіть будь ласка, якщо навчальний заклад , а саме Університет англ мовою навчатись не франц , то чи буде право на work permit ?
-
Якщо чесно - я його так і не використала, в умовах стресу на екзамені згадалось геть не все 🙈 Я думаю, коли в тебе все інше побудовано на дуже-дуже високому рівні, то така конструкція має місце. Коли рівень ~6, то занадто fancy чи academic слова не сильно впишуться і будуть звучати дивно на фоні інших твоїх фраз. Має бути органічно з загальним рівнем знань. Взагалі при підготовці стільки класних конструкцій зустрічала, ну читаєш і прям вау, але чітко розуміла, що не буду їх використовувати, бо на мій рівень вони не підходять і не стала обманювати себе 😅
-
Ви подаєтеся на відкритий ворк перміт по заходам CUAET - жодних довідок з роботи не потрібно.
-
на електронку нічого не приходить. Sin бачите тільки в особистому кабінеті service Canada
-
Виглядає ось таким чином ✌🏻