PR CUAET
-
Скажите пожалуйста, что Вы имеете ввиду.
-
Вітаю у кого є оновлення та "рух". Чи є щось по eCOPR?
-
Вітання!!! Чи можна запитати яка кількість балів у вас була в ЕЕ профайлі? Дякую!
-
Скажите пожалуйста, паспорт считается уже прибывшим и его можно получать, если при проверки идентификатора на сайте mfa написано «Паспорт прибув до дипломатичноi установи»?
-
background check до 6 місяців. але бачимо що може бути і швидше. у вас ще все добре по термінах
-
Ukrainian Family reunification PR pathway 1 аплікант , Онтаріо Update: 11.11.23 application submitted 02.01.2024 rfq for biometrics 16.01.2024 biometrics passed 23.09.2024 rfq for travel form IMM5562 17.10.2024 eligibility letter + rfq for financial information 15.01.25- medical exam passed 05.02.25(today) -portal 1( with the question regarding height, eye colour, UCI, residential address, etc)
-
Щось не дуже до кінця зрозумів,бо був вибір між відвідування сімʼї менше ніж 6 місяців і подорожувати
-
Підскажіть будь ласка,якщо у нас немає PR,все одно краще написати для чого потрібна віза,щоб побачити доньку і онуку ніж просто подорожувати?
-
Є питання Original entry date це дати коли ти в самий перш раз вʼїхав в Канаду? Наприклад для мене це 2018 То мені писати 2018. Чи коли я вʼїхала по куает Дякую
-
Підкажіть будь ласка, при наявності у дитини visitor visa, а також є дійсний work permit можемо виїхати з Канади на неділю? Чи будуть потім проблеми?
-
Я бачу, що Монреаль дає швидше, і сьогодні всі грудневі Монреаль. Але я навіть не знаю, хто у мене
-
Щоб знати логіку треба мати більше вхідних даних: який офіс, яка програма і т.д.