PR CUAET
-
Давайте вже поговорим про грудень.... Please....
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка. Заїхали сімʼєю в червні 2022р по SJTD. Дорослим видали TRP +WP, дітям - TRP +SP все на 3 роки до червня 2025. Потім зробили паспорти+вклеїли візи. В березні 2024 подали на продовження WP/SP. У серпні отримали продовжені документи до серпня 2027 року дорослим і серпня 2026 дітям( по строку дії паспорта). Питання? Чи потрібно зараз подавати на поновлення TRP? Можливо хтось знає чи має схожий досвід.
-
З штампуванням чужих креслень треба бути обережним, це регламентовано професійним актом і кодом етики. Тут серйозна відповідальність за проектування/штампування того, що ви не знаєте і в чому не маєте досвіду. В такому випадку ви маєте повне право відмовити роботодавцю. Якщо вас за це звільнять - повідомляєте в APEGA і компанію дуже швидко залишають без ліцензії.
-
І про всякий випадок зробіть собі в пошт Канада переадресацію листів (на випадок якщо вони так і не отримають адресу чи щось наплутають )
-
User Соня has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Мені подобається додаток Busuu, там можна вчитися безкоштовно якщо дивитись рекламу або оплатити преміум здається 60 доларів на рік. Також я взяла вчителя на Preply, якщо відсортувати по ціні то можна знайти носіїв мови за 3-4 долари заняття. Для початку мені підходить
-
Так дитину ви додаєте в ту форму де інформація про ваших дітей /батьків/братів/сестер Але ви вже подались ,і додавати поки схоже немає куди , скоріше за все коли буде дозапит документів і уточнення адреси і т д тоді і про дитину народжену повідомити
-
Ось 30 січня одна пані таку історію написала.